Bekaret Raporu Alabilmek İçin Neler GerekLi
merhabalar,bir arkadaşım adına soruyorum bu soruyu,olmayan bir sebepten bir bayanın hakkında etrafta bakire değildir gibi bir kaç kişi ağzında bu şekilde söylentiler dolaşmaya başladı , arkadaşım bu durumdan rahatsız ve eline bir yazılı belge karar rapor alabilmek istiyor,sanırım bu raporda savcılık kararı ile alınabiliyormuş,savcılığa ne deyipta başvuruda bulunmamız gerekiyo yani öylesinede bir bayan bekaret raporu isteyebilir mi yada illa bir adli olaya mı karışması gerekiyo bilgisi olanlar lütfen aydınlatabilir mi? bekaret raporunu nasıl alabiliriz ?
Cevap: Bekaret Raporu Alabilmek İçin Neler GerekLi
Olmayan bir sebepten dolayı ve sadece birkaç kişi dedi diye bu kadar telaşa ne gerek varki ? Kişi istedi diye savcılık kişiyi neden bekaret kontroluna göndersin ki ? Gitsin bir hastahaneye talep etsin "bana bakiredir raporu verin" diye..
Dedikodu yapanlar hakkında dava açın....
herhangi bir hastaneden bakiredir raporu alabiliyormuyuz yani savcılık emri olmadan onu öğrenmek istiyorum,benim istediğim elimizde bakiredir yazan onaylı imzalı mühürlü bir belge olması bunu herhangi bir hastaneye başvurarak alabiliyormuyuz ?
Hastanenin böyle bir yazı vereceğini zannetmiyorum
Yapılması gereken ilgili kişiler hakkında dava açmak...
Verilse bile ne işe yarayacak o yazı...
dedikodu yapan yine yapmaya devam edecek...
neden hastane boyle bir yazı veremiyo ki onu anlayamadım ya, şebnem schaefer mesela bekaret raporunu alıp yanında gezdiriyor biz neden böyle bi belge yazılı bir kanıt neden alamıyoruz yada almamız için ne gerekiyo hiç bilen biri yok mu ???