şikayetim üzerine hastanede yapılan soruşturma sonuçlandı. bu soruşturmanın raporunun yazılı olarak bana tebliği zorunlu mudur? soruşturma raporunu görmek için talepte buluna bilir miyim?
Printable View
şikayetim üzerine hastanede yapılan soruşturma sonuçlandı. bu soruşturmanın raporunun yazılı olarak bana tebliği zorunlu mudur? soruşturma raporunu görmek için talepte buluna bilir miyim?
Yanlışlık oldu pardon.
cevap verecek kimse yok mu?
Yaptığınız şikayet üzerine soruşturmayı kim açtı,kurum kendi içinde mi yaptı?Sağlık Müdürlüğü veya Bakanlık müfettişlerimi soruşturmayı sonuçlandırdı?Gerçi her durumda şikayet dilekçenizde isminiz açık adresiniz yazıyor ise rapor size ulaşır yada şikayette bulunduğunuz kuruma başvurur sonucu istersiniz.
ama bana sağlık müdürlüğünden detaylı olarak raporu göndermelerinin sözkonusu olmadığını söylediler.
şikayeti teftiş kuruluna yazdım oda mahalli inceleme için sağlık müdürlüğüne yolladı yani sağlık müdürlüğü yaptı soruşturmayı. muhakkikte sağlık müdür yardımcısıydı....
Kim ne derse desin bildirmek zorundalar.Belki siz soruşturmanın sonucuna göre konuyu adli kurumlara taşıyacaksınız...Ayrıca benzer bir şekilde bende birkaç yıl önce bir hastane için şikayette bulunmuştum.Hastanenin bulunduğu ildeki sağlık müdürlüğü tüm dosyayı tarafıma gönderdi.Sağlık müdürlüğü problem çıkarıyorsa,direk bakanlığa başvurmanızda fayda var bence.Teftiş ve denetleme genel müdürlüğü yardımcı olur diye düşünüyorum..