Sınav Sonucu Bekliyorum Ancak Askerlik Şubesi Sıkıştırıyor Ne Yapmalıyım?
Merhaba;
Ocak 2011 itibariyle tecilim doldu. Yasal olarak tecilimide kullandım. Mayıs sonunda askerlik şubesinden kağıt geldi bakaya durumundasınız 30 Ağustos'a kadar askerlik şubesine gelin diye. Bügün ise karokoldan telefon ettiler askerlik şubesi kağıtlarınızı gönderdi en kısa sürede şubeye gidip görüşün diye. 2 yıllık mezunuyum dgs puaınım cok yüksek bir bölüme yerleşeceğim kesin gibi ancak kayıt yaptırmam 20 Eylül'ü bulacak bu 20 gün içerisinde nasıl bir yol izlemeliyim?
Ayrıca acık öğretim 3. sınıftayım ancak sene başında kayıt süresini kacırdıgım için kaydım donduruldu onun tekrar aktifleşmesi 15 Eylül'ü bulacak. Dondurulmuş kayıt ile tecil işlemi yapabilirmiyim?
Son sorum ise 1 aylık rapor alarak bu süreci atlatabilirmiyim?
Saygılar..
Cevap: Sınav Sonucu Bekliyorum Ancak Askerlik Şubesi Sıkıştırıyor Ne Yapmalıyım?
30 ağustos'a kadar askerlik şubesine git, durumu anlat. sizi mesela 30 eylül'de askere alacakmış gibi işlem yapacaklar. ve 30 eylüle kadar askerlikle ilişkiniz olmadığına dair belge verecekler. Bununla okula kayıt yaptırıp ek 10 alacaksın, şubeye getireceksin.
Daha doğrusu benim başıma benzer olay geldi ve aynen böyle oldu. Umarım ki bir şey değişmemiştir.
Ama askerlik şubesine gidip yardım istersen onlar sana en iyi yolu söylerler.
Cevap: Sınav Sonucu Bekliyorum Ancak Askerlik Şubesi Sıkıştırıyor Ne Yapmalıyım?
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
30 ağustos'a kadar askerlik şubesine git, durumu anlat. sizi mesela 30 eylül'de askere alacakmış gibi işlem yapacaklar. ve 30 eylüle kadar askerlikle ilişkiniz olmadığına dair belge verecekler. Bununla okula kayıt yaptırıp ek 10 alacaksın, şubeye getireceksin.
Daha doğrusu benim başıma benzer olay geldi ve aynen böyle oldu. Umarım ki bir şey değişmemiştir.
Ama askerlik şubesine gidip yardım istersen onlar sana en iyi yolu söylerler.
Abimi gönderdim bayramdan önce, pazartesi gelsin görüşsün şuan evrakları yetişmez zaten dediler. Kaçak şekilde başıma iş gelmesinden korkuyorum ve yarın gideceğim şubeye tek korkum devre kaybı cuma günü askersin diye göndermeleri..
Başka önerisi olan varsa sevinirim.