Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma
Dosya Türü:Ceza Dava Dosyası
Açılış Tarihi:16/06/2011
Dosya Durumu:İddianamenin Değerlendirilmesi Sonrası Açılış
Dava Türü:Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma
Merhaba,
Üstte yazdıgım şekilde olay. Bir avea hattı vardı kendi adıma olan. Fakat Hattı Ben hiç bi şekilde kullanmadım , ailemdeki bi yakınım için açtırmıştım hattı.
Birgün savcılıkdan arandım hakkınızda şikayet var diyerekten gittim ifade verdim .
Savcı sagolsun inandı cünki yalan söleyecegim hiç bişey yok. Bu durumda dava düştü savcı kapatmış böle bişey yok diye.
Fakat şikayet eden kişi boğazlıyan agır cezaya tekrar sanırım başvurmuş ve mahkeme yapılmasına karar verilmiş.
Mahkeme Kayseri 6. Sulh Ceza Mahkemesi agır ceza degil.
Hem ben hem yakınım sanık gözüküyor.
Ses kaydı varmı bilmiyorum ki inşallah vardır benim olmadıgım hemen ortaya cıkar ben asla kullanmadım hattı şimdiye kadar hiç bi şekilde ne mahkemem ve emniyet hiç bişeyle kavga dahil işim olmamıştır. Zaten aile yakınımda hattı kendisinin kullandıgını söledi ve savcılıkdan o numara arandıgında zaten direk o çıkmış.
Sizce bu dava ne olur ? ne yapmam gerekir yardım ederseniz cok sevinirim. Hapis'e girmek en korktugum şey
Cevap: Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma
Bir hukukçu yanıt verir umarım ama adam bıçaklayan, hırsızlık yapan bile hapse girmediğine göre telefonla yapılan şey sadece "rahatsız etmek" ise, suç tamamen üstünüze bile kalsa hapis gibi bir sonucu olacağını zannetmiyorum. Dilerim ki, düşündüğüm gibidir. Geçmiş olsun.
İyi düşünceleriniz için teşekkür ederim , dedigim gibi hukukla v.s hiç ilgim alakam olmadıgından hiç bilgim yok . hayatımda ilk kez başıma bişey geliyor oda hiç habersiz oldugum bişey yüzünden. Çok teşekkür ederim
Arkadaşlar hiç yardımcı olabilecek yokmu
Arkadaşlar cevap verebilecek kimse yokmu