Dolandırıcılık ve takipsizlik
merhabalar sizlerden ricam hakkımda dolamdırıcılıktan soruşturma açıldı ve karakola savcılığa ifademi verdim karşı tarafta yani müşteki de şahit bulmuş şahitlerde beni tanımadığını sadece müştekiden duyduklarını beyan etmişler ifadelerinde yani olayın içinde yoklar.müşteki bana yardım etmişti maddi daha sonra dolandırdı dedi çıktı şimdi savcı bey takipsizlik verecem diyor bu karara itiraz ederler mi müşteki?itiraz ederse dava yeniden açılır mı?açılırsa ne kadar sürer?bir de ben şüpheli olduğum için müştekinin itiraz edip etmediğini nereden nasıl öğrenebilirim çok teşekkürler
Cevap: dolandırıcılık ve takipsizlik
ayrıca bazı kişiler diyor ki takipsizlik kararı evlere tebliğ edilmiyor sorarsan öğrenirsin ama savcı bey bana akşama karara bağlıyorum takipsizlik adrese gelir dedi bu durumda müşteki ağır cezaya itiraz etse ağır ceza kabul etse savcı bey tutuklama yapmadı zaten takipsizlik diyor ağır ceza itirazı kabul ederse tutuklama yapılır mı?bir de ne kadar sürede karar verir ağır ceza
Cevap: dolandırıcılık ve takipsizlik
saygıdeğer hukuki net üye ve yöneticileri yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler