İsteğim dışında cinsel munasebet
Öncelikle iyi çalışmalar.
Nereden başlayacağımı bilemiyorum..Ben yanlız yaşayan bir bayanım.İki ay kadar önce bir internet sitesinde tanıştığım kişiyle güzel,seviyeli sohbetlerimiz oldu.Ama zaman geçtikçe yolldığı mesajlar yaptığı sohbetler cinsel içerik taşımayabaşladı.Bu durumdan rahatsızlık duyduğumu dile getirdim ve o kişiyle sohbetimi kestim.Benim mail adresim vasıtasıyla tüm bilgilerime ulaştı.Telefon numaramdan çalıştığım okula kadar her bilgiye ulaştı.Tehditvari konuşmalarda bulundu.Ben öğretmenim ve bunun benim başıma geleceğini hiç düşünmezdim.Benimle artık yüz yüze görüşmek istediğini,daha yakın olmak istediğini söyledi ve akşam yemeğine davet etti.Her lafında bir tehdit unsuru içererek.Kabul etmek durumunda kaldım çünkü apartmanıma yeni taşınmıştım ve okulumda da saygın bir öğretmenim.Fakat benim tüm kendime güvenime rağmen evime kadar beni bırakacağını ve içeri geleceğini söyledi.Gece vakti sorun olsun istemedim ve almak durumunda kaldım.Bu kişiden hem istek dışı cinsel ilişki yani tecavüz hem de tehdit-hakaret mesajları sebebiyle ne şekilde şikayetçi olmalıyım?Belki de şu an hamileyim ya da cinsel bir hastalığım var.Sanırım başka suçlardan da ceza almış yada tutuklanmış olabilir.Başkalarına da zarar vermememesi için önce hangi yoldan gitmeliyim.Okurken de yargılamayın.Dediğim gibi ben bunları asla yaşayacak birisi değildim.Lütfen cevaplayın.
Cevap: isteğim dışında cinsel munasebet
Bir öğretmen olarak yazınızı şaşkınlık içinde okudum.Siz topluma yol gösteren bir eğitimci olarak internetten tanıştığınız biriyle hiç istemediğiniz halde sözde tehtid vari konuşmalara pabuç bırakarak buluştunuz oda yetmedi istemediğiniz halde evinize almak zorunda kaldınız birde üstüne gene istemediğiniz halde cinsel münasebete girdiniz.Reşit olmayan 13-15 yaşında bir kız bunu yazsa belki inandırıcılığı olabilir lakin okumuş yazmış meslek sahibi bir bayanın bu duruma düşmesi akıl alır gibi değil.Adli makamlar şahsi kanaatim bu kadarını abartılı bulup sizin kendi isteğinizle bunları yaptığınızı ve olaylar istediğiniz gibi gelişmeyince rıza dışı olduğunu iddia ettiğinizi düşünebilir.Tecavüze uğrayan bir kişi çığlık atar direnir.Vucudunda darp izleri morluklar ve malüm yerlerinde zorlanmalar hatta bazen yırtılmalar oluşur.Olayın üstünden kaç gün geçti bilmiyorum ancak ne olursa olsun şahıstan şikayetçi olun.Tehtid mesajlarını saklayın.Karşı taraf şüphesiz bu durumun rıza dahilinde olduğunu söyleyecek.Bu işten belki sizde zararlı çıkacaksınız hatta tecavüzü bu şartlarda kanıtlayamazsanız ihtimal iftira davalarıyla karşılaşacaksınız ama genede peşini pırakmayın.Elinizdeki tüm delillerle en yakın Cumhuriyet Savcılığının yolunu tutun derim.Geçmiş olsun.