-
Doping adsl
iyi aksamlar benim bi sorum olacaktı beni doping adsl bayi aradı ve kampanya yaptıklarını 7 ay 20 tl sonrasında 48 tl olarak 1mgb sınursın internet 24 ay tahütlü dediler kabul ettim ve geciş saglandi ilk ay 20 tl fatura geldi 2 ay 66 tl geldi 39 tl kota asımı gözüküyordu ve musteri hizmetlerini aradım dedilerki sözlesmenizde 1mgbt sınırsız gözüküyor fakat sistemimşze 8gb kotalii girilmşiş deniyor ben itiraz ettim faturaya ve tarifeye dediler düzeltecez ben 66 tl faturayı ödemedim tarifemide 01.08.2011 tarihinde limitaize cevirdiler ve gene gecen ayki faturam 48 tl geldi ondada kota asımı gözüküyor gene itiraz ettim dediler 8 ci ayda tarifeniz deiştigi için gecen ay kota asmşşiniz ve 3aydır itiraz etmeme ragmen internetimş 66 tl faturayi ödemedim için kestiler diyolar 66 ve48 tl faturalari ödeyim sonraki aylar düşüm olabilir inceleme bittik ten sonra ben bu faturalari ödemek zorundamiyim veya ne yapmam gerek lütfen yardım edin. Tşk
-
Cevap: Doping adsl
Merhaba,
Başlangıçta bir sözleşme yapmış ve aboneliğinizin çerçevesini oraya yazdırmışsanız o belgeleri kullanarak, görüşmeyi ses kaydı yapılan ortamda telefon üzerinden yapmışsanız o ses kayıtlarına dayanarak, bunların yanı sıra e-posta ve benzeri yollarla yazışmalar yapmışsanız onları da ekleyerek, ikametgahınızın bulunduğu yerdeki Tüketici Sorunları Hakem Heyetine yazılı başvuru yapmanızı öneririm. vereceğiniz dilekçede olayları en yalın ve gereçek şekliyle aktarmanız uygun olur. Bu iddiamı nasıl kanıtlayabilirim diye bir soruyu kendinize sorduktan sonra vereceğiniz yanıt dilekçenize hangi belgeleri eklemeniz gerektiğini size gösterecektir. Saygılarımla,
-
Cevap: Doping adsl
Bu adsl dopink gibi gelmiştir size.. fatura ödeme limitinizi kontrol ediyorlar.. hep kullanıcılarmı hız limitini kontrol edecek...