Merhaba, ben cep telefonumu birkaç gün içinde tanımadığım birine satacağım. Nasıl bir satış sözleşmesi hazırlamalıyım? Dikkat etmem gerekenler nelerdir? Uygun bir şablon yazabilirseniz sevinirim. Saygılarımla,
Printable View
Merhaba, ben cep telefonumu birkaç gün içinde tanımadığım birine satacağım. Nasıl bir satış sözleşmesi hazırlamalıyım? Dikkat etmem gerekenler nelerdir? Uygun bir şablon yazabilirseniz sevinirim. Saygılarımla,
Sizden ziyade o düşünmeli bu konuyu bana kalırsa. Siz paranızı aldığınızda her şey biter.
Hani telefonla suç işlenirse falan diye düşünüyorsanız, içindeki sim kartı sizin olmadığından bu sizi bağlamaz (daha doğrusu bağlamıyor olmalı ama burası Türkiye ve sokakta düşüp yaralanmış çocuğu hastaneye götürdüğümden dolayı ceza almışlığım olduğu için garanti de veremem)
Markası,tipi, seri no, IMEI no gibi bilgileri ,alan satan kişinin kimlik bilgileri,tarih ve imzası....
aklıma bunlar geliyor..
Evet, bu bilgiler yeterli. Ama dediğim gibi aslında alıcı için önemli bu belge. Sizin için değil. Sizin için en önemli konu paranızı almak bence.
Yardımlarınız için teşekkürler. Sözleşme yapmaya o kadar da gerek yok o zaman.