İl milli eğitim müdürünü şikayet
sayın site yöneticileri , ben engelli oğluma yaptıklarından dolayı BALIKESİR özel eğitim şube müdürü ve engelliler okul müdürü, okul hemşiresi hakkında c.savcılığına suç duyursunda bulundum. 4483 sayılı kanuna göre soruşturma izni verilmedi. bende danıştay a dava açtım. bu bağlamda ;
a.) il milli eğitim müdürü soruşturma izni verilmemesinden sonra bana "bir dAha bu konuda dilekçe veirirseniz diyerek hakkınızda savcılığa bizleri meşgul etmekten diyerek" tehdit eder gibi 3 adet yazı göndermiştir. ben bu konuyu danıştaya ilave edip il milli eğitim müdürünü de davaya dahil edebilirmiyim. yoksa ayrı bir dava mı açmam gerek.
b). danıştaydan çıkacak olumlu veya olumsuz karar üzerine nasıl hareket etmeliyim.
c.) benim şikayet konularım, görevi ihmal, görevini kötüye kullanma, evrakta sahtecilik gibi tamamen dellili şahitlidir.
biraz uzun oldu şimdiden teşekkürler. saygılar sunarım.
Cevap: il milli eğitim müdürünü şikayet ;
Danıştay'a ne davası açtınızki? Soruşturma izni verilmemesine itiraz etmişseniz o itirazınız da Bölge İdare Mahkemesine olur. Burada verdiğiniz bilgilerde yanlışlık olabilir maalesef. İl Müdürünü mevcut şikayetinize dahil edemezsiniz. Bu ayrı bir suç duyurusu konusu olabilir.