Yeniden evleniyorum ve nüfus kayıt örnegimle ilgili bilgi almak istiyorum
Ocak ayında yeniden evleniyorum.Nüfus kayıt örneğimde şuan eski evlenme ve boşanma tarihim görünüyor.Benim merak ettiğim acaba evlendikten sonra hala görünecek mi?yoksa nişanlımla evlendiğim tarih mi görünecek yalnızca?Yani yine nüfus kayıt örneği aldığım zaman aynı tramvayı yaşayacak mıyım?Çünkü gerçekten kötü bir deneyimdi,psikolog desteği ile atlattım.Sadece artık yeni kurduğum hayatta eskilere ait hiçbir şey görmek dahi istemiyorum.Çok özür diliyorum bir kaç gündür kafamı meşgul eden bir konuydu.ayrıca evlenme cüzdanımda da bu tarz boşandı gibi bir ibare bulunmayacak değil mi?Şu an evlilik için topladığımız evraklarda yeterince gördük nişanlım da ben de.Tek isteğim artık eskiden yaşadıklarımdan sıyrılmak.Çok teşekkür ederim şimdiden..
Cevap: Yeniden evleniyorum ve nüfus kayıt örnegimle ilgili bilgi almak istiyorum.
Aldığınız her vukuatlı nufus kayıt örneğinde önceki evliliğiniz görünecektir.
Cevap: Yeniden evleniyorum ve nüfus kayıt örnegimle ilgili bilgi almak istiyorum.
Sayın Emilya;
Evlilik Gerçekleştiğinde Nüfus Kayıt Örneğinde Sadece Yeni Evlilik Tarihiniz Gözükür. Boşanma Bölümü Boş Gözükür.. Bende İkinci Evliliğimi Yaptım ve Vukuatlı Nüfusta Sadece Yeni Evlilik Tarihim Yazıyor... Boşanma Bölümünde ------- diye çizik bulunmaktadır. Ben Daha Cuma Günü Aldım Vukuatlı Nüfus ve Eski Evliliğim Hakkında Hiç Bir Şey Yazmıyor.. Meraklanmayın.