6 yılı geçkin kredi kartı borcu
İyi Günler;
Benim 3 farklı bankaya 2004-05 yıllarından kalma küçükte olsa borçlar var geçmş zamanlarda avukatlarla bir kaç kez görüştüm ama daha sonra (yaklaşık 2 yıldan beri) iletişimimiz kesildi sabit bir yerde ikametim yok.üstüme ne mal ne maaş çöpüm yok desem yeridir.buzaman diliminde askere gittim birkaç kez gbt denetlemesine girdim ama ne tutuklama ne başka bir sonuç çıktı mal beyanındada bulunmadım.şimdi bu forumlarda bir kez bir avukatın yazptığı bir yorum vardı tekrar bulamadım.diyordiki bir üyeye hakkınızda aciz kararı çıkarılmış olabilir.yanlış hatırlamıyorsam.sizce benim durumum nedir? şimdi işe giricem ananemin adresine ikamet alıcam haciz gelebilirmi oraya? yaşlı kadın onunda sebebi olmayayım.
şimdiden teşekkürler
Cevap: 6 yılı geçgin kredi kartı borcu
durumumuz çokmu fena 50 kişi okumuş bir kişi merhem olmamış...
İletişim bilgilerinizi değiştirdiyseniz size ulaşılamaması gayet doğal.
Bu zaman zarfında anapara borcuna işleyen faiz devam etmiş, borcunuz sona ermemiştir.
Herhangi bir işe girdiğiniz zaman maaşınıza haciz konulması pek muhtemeldir.
İkamet ettiğiniz adrese hacze gelinmesi de muhtemel olmakla, borcunuz olan banka ile temasa geçmeniz yararınıza olacaktır.
teşekkür ederim avukat bey çok rahatlatıcı bir cevap oldu gerçekten.böyle haciz koyarlar hacizgelir gibiyaptırımlar uygulanıyor ya içimden ahh alırlar diye geçiriyorum.sanıyorum sizde banka icra dosyalarına bakıyorsunuz.acımasız ve keskin yazınızdan bunu anladım.tekrar teşekkür ederim
Cevap: 6 yılı geçkin kredi kartı borcu
Bu tip borçları bankalar artık varlık şirketlerine satıyorlar. Avukat bey doğru bilgiler vermiş. Borçtan kurtulmanz mümkün değil er ya da geç sizi bulacaktır...
Cevap: 6 yılı geçkin kredi kartı borcu
Bankayla anlaşarak anaparayı ödeyebilirsiniz