Telefon hattında fazla fatura
30.07.2011 tarihinde ankara Carefour Vodafone şubesinden Kampanya dahilinde olan İphone aldım. Kampanyaya göre 750dk bedava konuşma + bedava sınırsız internet paketi için 18 ay boyunca ayda yalnızca 149 TL ödemek ile yükümlü olacaktım. 05.08.2011 tarihinde hattım aktif hale geçti ve 06.08.2011 tarihinde internet üzerinden faturama baktığımda faturamın 1 günlük bedelinin 210TL olduğunu gördüm, bu her gün için bu şekilde artıyor.
Yetkiler ile görüştüğümde bunların cep centerda yapılan bir yanlışlıktan dolayı olduğunu, ama ne olur ne olmaz diye az konuşmam gerektiğini söylediler. Fatura tarihimin 01.09.2011 tarihinden itibaren başlayacağını, o zamana kadar yapılan görüşmelerimin ücretlendirileceğini söylediler. Fakat böyle olmaması gerekiyor. Ayın 5inden itibaren fatura hattımın da aynı şekilde kampanya dahilinde olması gerekiyor.
Bu sebepten dolayı 05.08.2011tarihinden bu yana hattımı kullanamıyorum.
Konuşma haklarım kısıtlanmıştır. Kısıtlanan haklarımı geri almak için nasıl bir yol izleme gerekiyor. Mümkün görünen yollar ve muhtemel sonuçlar hakkında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
İlginiz ve cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Cevap: Telefon hattında fazla fatura
detaylı fatura isteyip fatura gelince itiraz edebilirsiniz.