-
Şehitlerimiz
Herkese merhaba.
Doğu da askerlik görevini yaparken şehit olan kardeşlerimiz için şuan hiçbirşey yapılmamakta.Çünkü gündemi yakından takip ediyorum.Suriye deki olayları daha çok önemsiyoruz.Tamamen unutuldular.Ben burdaki sorumsuzluğu sindiremiyorum.Suriye hükümeti yerine başka yerlere ültimatom verseler belki bir şeyler olur.Ama o kadar önemsemiyorlar bu durumu.
-
Cevap: Şehitlerimiz
Türkiye'de onca fakir varken Afrika'ya yardım edilmesi de yanlış değil mi? O yardımlar fakir semtlere getirilip dağıtılmalı ne dersiniz?
-
KİMİ SOMALİ,KİMİ SURİYE DERDİNDE…Oysa İÇERDE YANGIN var ve DİNMİYOR…
BİRİ YÜZBAŞI 3 ASKER ŞEHİT
Saldırısında biri yüzbaşı, 2'si er 3 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Pusu kuran teröristlerin askeri aracın geçişi sırasında önce roketatarlı saldırı düzenledikleri ve ardından uzun namlulu silahlarla ateş açtıkları belirtildi. Teröristlerin roketli ve uzun namlulu silahlı saldırısında araçta bulunan biri yüzbaşı, ikisi er 3 askerin şehit olurken, 3 askerin de yaralandığı belirtildi. Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde şehit olan üç askerin kimlikleri belirlendi. Edinilen bilgiye göre, Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü PKK'nın silahlı saldırısı sonucu şehit olan askerlerin Yüzbaşı Erdal Okul (Tokat-Turhal), Er Yusuf Aktan (Adana-Yüreğir) ve Er Onur Karakuş (İstanbul-Edirnekapı) olduğu açıklandı.
-
Şehitler vurulunca değil, unutulunca ölür.
Şehitlerimizi öldürmeyelim.