Babam üzerime şirket açarak beni dolandırdı
Merhabalar...
Ben 21 yaşında üniversite öğrencisi bir gencim.Annem ile babam ben çok ufak iken ayrılmışlar.2008 yılında babam bize ulaşarak bu zamana kadar annen sana baktı bundan sonra ben sana bakıcam okutucam diye beni İstanbul'a yanına aldı.(yaşanan olayları özet geçiyorum).Neyse kavga gürültü ben İstanbul'a yanına yerleştim.Yanına gittiğimde TEKOM adı altında tershanelerde gemi elektrik işi yapan bir firma kuracağını öğrendim.Şirket 5 kişilik olacaktı.Ben ve diğer 4 kişiyi tabiri caizse kandırdı.Ben zaten henüz 18 yaşına girmiştim.Direk notere götürüp bir sürü imza attırdı.Beni de sözde yönetim kurulu başkanı yaptı ve bende ona yetkiyi verdim.(öyle biliyordum).Aradan 6 ay geçti.Yıllarca yan yana bile kalmadığım adamla 6 ay yan yana kalınca problemler çıktı ve bu beni evden kovdu.Bende bavulumu alıp çıktım.O arada bilgisayardan bir kağıt çıktısı aldı ve bütün hisselerimi ona devrettiğime dair bir kağıt imzalattı.Fakat dün itibariyle 18.000 lira borcum olduğunu ve eğer ödemezsem eve haciz geleceğini gelen tebliğ mektubuyla öğrendim.Ne yapabilirim ?Çok mağdur durumdayım.Aradığımda benimle ilgilenmiyor.Diğer ortaklarada ulaşamıyorum.Allah rızası için yol göster.Yarın adliyeye gidip mal beyanında buluncam fakat zaten hiç birşeyim yok.
Cevap: Babam üzerime şirket açarak beni dolandırdı...
İmzaları kendi isteğinizle atmışsınız. Ortada dolandırıcılık yapıldığı gösterir bir delil var mı?
Cevap: Babam üzerime şirket açarak beni dolandırdı...
Bu gune kadar bir suru insanin farkli yollardan canini yakti.delil bulabilirim.magdur insanlara ulasip,sahit olarak yardim alabilirim.