Merhaba;
Arkadaşlar bende xxxayakkabi.com adlı internet sitesi var. fakat xxxayakkabisi.com alanadı da firmanın kendisinde ve tescilli olduğunu söylüyorlar.
ben sitemde bu firmanın ürünlerinin tanıtımını yapıyorum ve satın almak isteyenleri alışveriş siteme yönlendiriyorum yani bu site üzerinden satış gerçekleşmiyor onların ürünlerini faturalı bir şekilde alıp satışını gerçekleştiriyorum. şimdi bana noterden bir yazı yollamışlar. ve ...
özetle: xxxayakkabi.com sitesinde ürünlerin kendi ürünlerine şekil, görünüm ve içerik itibariyle benzemekte olup aynı markayı da taşımaktadır. bu ayakkabının imali satımı dağıtımı bulundurulması ve aynı adı taşıyan internet sitesinin haksız rekabet teşkil ettiği söylenmektedir.
ki ben zaten onların kendi ayakkabılarını internet üzerinden satışını gerçekleştiren bir firmayım kesinlikle taklit ürün yoktur. dolayısıyla ayakkabıların kendi ayakkabılarına benzemesinden daha doğal bir şey yoktur diye düşünüyorum.
kaldıki bu firmanın xxxayakkabisi.com.tr de bir başka firma tarafından kullanılmaktadır.
şimdi bana dava açacaklarını söylüyorlar
Değerli forum üyelerinden ricam beni bu konuda aydınlatmanız. ben bu siteyi kapatayım mı ? yoksa devam mı edeyim ?
Not: Ayrıca sitemde uyarı yazısıda mevcut şöyle ki sitemizde satılan ürünler xxxx firmasının tescilli ürünleridir. şeklinde
Saygılarımla
İpek Poyraz