Vodafone tarafından dolandırıldım
İyi günler.Bu sabah uyandığımda telefonuma bir msj gelmişti.Mesajda "içeriğiniz alındı,onaylandıktan sonra yayınlanacaktır"yazıyordu.Ne olduğunu anlamadığım ve biraz da korktuğum için Vodafone'un sayfasına girip güncel görüşme detayıma baktım.12:05'te yaklaşık 7küsür TL'lik bir ücretlendirme yapmışlar.Bunun ne olduğunu anlamayıp müşteri hizmetlerini aradım.Bana özel bir servis kullandığımı, hattım faturalı olduğu için şu anda bir şey yapamayacaklarını söyleyip bana kullandığım(!) özel servisin müşteri hizmetlerinin numarasını verdiler.Aradım.Benim hattımdan birisi TV kanallarından bir numaraya mesaj atıp, Kayseri'den olgun bayanlarla konuşmak istediğini yazmış.Böyle bir şeyin mümkün olmadığını, Ankara'da yaşadığımı ve evde yalnız olduğumu söylediğimde ise bunun mümkün olamayacağını söylediler.Daha sonra benim hattımdan mesajı yollayan kişinin resminin üzerinde bir numara tespit edip bana yolladılar.Kişiyi aradım.(Bu sırada vodafone'u aradığımda beni hiçbir şekilde umursamayıp ciddiye almıyor tabi) Görüştüğüm kişi, fotoğrafı kendisinin yolladığını, kesinlikle ortada bir yanlışlık olduğunu ve maduriyetim neyse karşılayabileceğini söyledi.Bunun üstüne Vodafone'u arayıp durumun benle bir alakası olmadığını söyledim ve gereğinin yapılmasını istediğimde ise ancak faturam çıktıktan sonra durumla ilgilenilebileceğini söylediler.Şimdi sorum şu.Elimde içeriğiniz yayınlanacaktır diye mesaj var.Görüştüğüm kişi şahitlik edeceğini ve mesajı kendisinin yolladığını mahkemede söyleyebileceğini ifade etti.Özel servis şirketi de fotoğrafı ve mesajı yollayabileceğini söyledi.Yarın savcılığa başvuruyorum.Sizce bu delillerle maddi ve manevi tazminat davası açabilir miyim?Neye bağlanır.Teşekkürler.