Velayet davasını kazanabilir miyiz?
Merhabalar kısa bir özetle ben 2008 de evlendim ve 2011 de bir oğlumuz oldu ve çok mutluyum çok şükür. Bizim şöyle bir derdimiz var eşimin asker ve önceki eşinden 2003 doğumlu bir kızı var. Biz izmirde yaşıyoruz Kız ise annesiyle sapancada yaşıyor dolayısıyla eşim kızını göremiyor. Annesi teknoloji tasarım branş öğretmeni ve her ay 300 tl nafaka ödüyoruz. Ne yazıkki annesi çok anlayışsız biri babasıyla bile telefonda görüştürmüyor zaten benimle hiç görüştürmüyor. Eşimle birlikte velayeti annesinde olan kızın velayetini almayı düşünüyoruz şansımız varmı? şimdiden teşekkür ederim Bu arada eşim 2500 tl civarında maaş alıyor annesinin dediğine görede 1500 tl civarında maaş alıyor kıza doğru düzgün bir harcama yapmıyor hep eski kıyafetlerle bize göderiyor ve eşimle benide çok huzursuz ediyor.
Cevap: Velayet davasını kazanabilir miyiz?
neden kimse cevap yazmıyor
Cevap: Velayet davasını kazanabilir miyiz?
O bayan boşanmanın hayallerinin ümitlerinin yıkılmasının stresini yaşarken eşinin yeniden evlenmiş güzel bir yuva kurmuş olması ona psikolojikmen çok rahatsızlık veriyordur muhtemelen.Ve gençliğinden ümitlerinden hayallerinden elinde sadece çocuğu kalmıştır ve hiç bir anne bu gibi bir durumda evladını da kaptırıp tabiri caizse diri diri mezara girmek istemez. Benim nacizane fikrim : madem çocuğun rahatını düşünüyorsunuz ozaman bayana daha fazla nafaka verin evladına daha iyi sartlar sunabilsin ama eğer istemiyorsa acı çektirmeyin derim. Sonuçta siz de annesiniz siz de bayansınız siz de bir eşsiniz kendinizionun yerine koyun bence. Bu duruma ben gibi herkesin üzüldüğünü düşünüyorum o yüzden de 233 kişi okumasına rağmen 1 tane bile cevabın gelmemesini buna bağlıyorum.
Düşüncelerim size ters gelecektir muhtemelen illet olabilirsiniz belkide bana kusura bakmayın ltfn.