Cep telefonundan tehdit resimlerle şantaj
Birkaç ay önce internette tanıştığım birine hat gönderdim.Benim üzerime olan hat ile bir başka bayanı rahatsız etmiş ve adıma dava açılmış.Hattı hiç kullanmadım.Bunu nasıl kanıtlarım?
Ayrıca hattımı kullanarak kişileri rahatsız eden şahıslar birkaç ay önce beni tehdit edip, resimlerle bana santaj yapmışlar ve para istemişlerdir.Bu şahısları savcılığa şikayet ettim.Bunu da davamda delil olarak kullanabilir miyim?
Sizce bu davadan beraat etmem mümkün mü?
Cevap: Cep telefonundan tehdit resimlerle şantaj
bir davada özellikle de ceza davasında "şu cezayı alırsınız veya beraat edersiniz " demek çok mümkün değil. davanın seyrine göre sonuçlar değişir....
ancak sizin yapmanız gereken şey o hattı kullanmadığınız , o bayanı rahatsız eden kişi olmadığınızı kanıtlamak... anlattığınız şekilde ise durum bunu kanıtlarken de çok zorlanacağınız zannetmiyorum
hakimlerde insan suçluysanız acımazlar suçsuzsanız sizi korurlar ben bunu defalarca gördüm...
hakkımda rahatsız etmek suçudan dava açılmıştı bana oyun oynadılar bende yedim deliller aleyhime aslında masumdum hakimi acık acık ayrıntılı anlattım hakim hak verdi ve suçsuzluguma karar verdi allah razı olsun...
olay şu gerçeği anlatın hakimler insan sarrafi hemen anlıyorlar yalanı gerçeği...beraat edeceginizden yüzde yüz eminim...
ve size bunu yapanları yani fotolarla sizi tehdit edenleri şikayet edin asla kurtaramazlar kendilerini ben bu yüzden çok çektim bu insanlara hiç acımıyorum...