Arkadaşım benım aracımla alkollu kaza yaptı!!!
Benim adıma kayıtlı aracımı arkadasım eve gıtmek ıcın benden ıstedı bende odunc verdım. Sonradan arkadasım evıne degıl baska arkadaslarıyla gece hayatına gıtmıs ve sabaha karsı 230 promil alkollu bıcımde kaza yapmıs. Arkada oturan arkadas vefaat etti bi arkadas yaralı hastanede aracı kullanan arkadasımda ceza evinde. kazada söyle olmus... asırı hızdan dıreksıyon hakimiyetini kaybediyor yol kenarında yoldan çok yüksek biçimde yapılmıs logar kapagına çarpıyor ve araç takla atıyor.. aracın tüm evrakları tam size soracağım soru araç sahibi olarak bana yansıtılacak bi durum varmı?? kan parası benden istenilecekmi? belediye logar kapağı için tazminat istermi? isterse araç sürücüsünden mi yoksa araç sahibinden mi ister? veya logar kapağı yüksek olduğundan belediyeye bi dava açmak gerekirmi? sorularımı yanıtlarsanız sevinirim!!! cevap verenlere şimdiden teşekkürler!
Cevap: Arkadasım benım aracımla alkollu kaza yaptı!!! Yardım
bide kazayla ilgili 590 tl araca kesilmis bi ceza var ödendi ama bu ceza logar kapağı yüzünden mi yoksa başka sebepten mi kesildi? ayriyetten arkadaşa kesilmiş bi 590tl lik alkollü araç kullanma var
Alıntı:
svktzbn rumuzlu üyeden alıntı
bide kazayla ilgili 590 tl araca kesilmis bi ceza var ödendi ama bu ceza logar kapağı yüzünden mi yoksa başka sebepten mi kesildi? ayriyetten arkadaşa kesilmiş bi 590tl lik alkollü araç kullanma var
Ceza büyük ihtimal alkoldan dolayı hem sürücüye hemde ruhsat sahibine kesilmiştir.
Açılacak bütün maddi ve manevi tazminat davalarına sizde dahil olursunuz aracın ruhsat sahibi olarak.Tahminim vefat edenin tarafına sigorta ödeme yapıp rücu davasıyla size ve sürücüden ödemeleri geri alacaktır.Sıkıntılı bir sürece gireceksiniz ve derhal Avukat desteği almanız faydanıza olacaktır.
teşekkür ediyorum avukatlarla konuşmaya başlıyacam