Turkcell internet problemi
tim merkezlerinde ve türkcellin call centerlarında sorunumla ilgili kesin bir cevap alamadığımdan dolayı birde sorunuma burdan cevap alayıms. ben bir program aracılığı ile turkcell faturasız hattımla internete ücretsiz olarak girebiliyorum farklı 3 hatta denedim ve sorunsuzca internete girebiliyorum.bu açıktan dolayı kendime yeni bir hat aldım bir sorun olursa direk benimle muhattap olunmasını istedim.internete sadece bilgisayarda girebiliyorum cep telefonlarında program yuklu olmadığı için tl gidiyor.Enteresan olanıda hattımda tl olsa bile tl lerim düşmüyor ayrıca -8tl olduğunda bile internete girmeye devam ediyor.Call centerda 2 kişiyle görüştüm bir sorun olmayacağını söylediler yasal bir problem olmaz dediler.Tim merkezlerinde de aynı cevabı aldım ama içim pek rahat değil birde burda bu sorunumu paylaşayım dedim. bu arada tamamen tesadüf sonucu buldum bu internete girme yöntemini annemin hattında 50mb internet paketi hediye gelmişti onu kullanayım dedim internet sitelerine girerken sayfaları daha hızlı açması için bir program kullanırım her zaman o açık olduğu içinde fazladan 450mb data harcandığını gördüğüm zaman durumu çaktım zaten. bulunduğum yerde 3g de var indirme hızı saniyede 600kb her gun film izliyorum, video izliyorum, internette rahatça gezebiliyorum.Acaba bunun yasal bir sorunu olur mu ? yada daha sonradan borç olarak tahsil etmeleri gibi ? sonuçta faturasız bir hat, yeni aldığım hattan bu akşam tekrar aradım müşteri hizmetlerini bir program aracılığı ile internte ücretsiz olarak girebildiğimi söyledim bunun sonradan yasal bir sorunu olurmu dedim hayır olmaz dediler bende bu konuşmayı kayıt altına aldım, ola ki sonradan bir yasal bir problem çıksa bundan sorumlu tutulurmuyum peki ? bana bir problem olmaycağını söylüyorlar, cevaplarınızı merakla bekliyorum
Cevap: Turkcell internet problemi
Çağrı merkezlerinde yapılan tüm görüşmeler kayıt altına alınmaktadır.
Alıntı:
bu arada tamamen tesadüf sonucu buldum
Bu yöntem uzun zaman önce keşfedildi ve çoğu web sitesinde var.
Cevap: Turkcell internet problemi
Alıntı:
demir244 rumuzlu üyeden alıntı
ben bir program aracılığı ile turkcell faturasız hattımla internete ücretsiz olarak girebiliyorum
Hiç bir internet paketi satın alıyor musunuz? Yoksa hiç internet paketi almıyor musunuz?
Yani -atıyorum- hatta hiç kontör yokken 5 lira yüklediğimizde 3 ay açık kalır. 3 ay boyunca hiç konuşmasak ama sürekli internete girsek, 3 ayın sonunda 5 liramız hesapta kalıyor mu?
Yoksa ayda 8-10 lira olan internet paketlerinden almamız gerekiyor mu?