İnternetten beyaz eşya aldım.7 gün içinde cayma hakkımı kullanmak istiyorum.Lütfen yardım edin
Merhaba.Öncelikle herkese saygılar ve sevgiler.Konumuza gelecek olursak;
Teknosa alışveriş sitesinden beyaz eşya aldım.Ürün kargoyla elime ulaştığı gün teknosayı arayarak ürünü iade etmek istediğimi bildirdim.Telefondaki yetkili iade talebimin kayda alındığını ve sonucun bana telefonla bildirileceğini ve bilgilendirileceğimi söyledi.Bende tamam dedim.Bugün 3. gün.Benim size sormak istediğim şu.Şimdi benim iadeli taahhütlü postayla cayma ihbarnamesi veya mesafeli satış cayma bildirimi (ürünü almaktan vaz geçtiğimizi bildiren dilekçe) göndermeme gerek varmı?
Cevap: İnternetten beyaz eşya aldım.7 gün içinde cayma hakkımı kullanmak istiyorum.Lütfen yardım edin
Öncelikle verdiğiniz cevaplar! ve konuya gösterdiğiniz yoğun ilgiden! dolayı herkese tesekkür ederim ...Teknosa Beni arayarak beyaz eşyayı adresimden aldırmak için kargo şirketini adresime yönlendirdiğini bildirdi.Aynı gün kargo geldi ve ürünü alıp gitti.Sağolsun teknosa geri iade konusunda 20 gün bekletmedi beni.Beşinci gün gelip ürünü aldı.Bu konuda ve müşteri memnuniyeti konusunda teknosaya teşekkür ederim..
Cevap: İnternetten beyaz eşya aldım.7 gün içinde cayma hakkımı kullanmak istiyorum.Lütfen yardım edin
internetten beyaz yada siyah eşya almak ne kadar mantıklıysa Teknosa'nın iadeyi reddi de o kadar mantıksızdır herhalde..
Internetten beyaz eşya almak neden mantıksız olsun ki? Ayrıca güvenilen firmalar neler neler yapıyorlar bir bilseniz :)
Bu arada geçmiş olsun siz çok uğraşmadan meselenin çözüldüğüne sevindim.
Alıntı:
frmax rumuzlu üyeden alıntı
Internetten beyaz eşya almak neden mantıksız olsun ki? Ayrıca güvenilen firmalar neler neler yapıyorlar bir bilseniz :)
Bu arada geçmiş olsun siz çok uğraşmadan meselenin çözüldüğüne sevindim.
Çok tesekkür ederim sn frmax...Ancak mesele şimdilik tam çözülmedi.Beyaz eşyayı geri aldı.Ancak kredi kartıma para iadesini henüz yapmadı.Teknosa parayı bana geri iade edince buraya tekrar yazarım.Sağlıcakla kalın.
Teknosa para iadesini 2 gün önce yani cuma günü hesabıma gerçekleştirdi.20 gün önce iade etmek için başvurmuştum...Uğraştırmadılar..Teşekkür ediyorum kendilerine