Reşit iki kişinin cinsel ilşikisi
mrhbalar, kız arkadsım bakire ve benimle cinsel ilişkiye girmek istiyor fakat ben bunun suc olduğunu düşünerek kaçıyorum acaba bu sucmudur? ikimizde istiyoruz fakat bakireliği bozulunca acaba ilerde bana dava acabilirmi yada istemeden yaptım vs gibi şeyler diyebilirmi benim üzerimde hak iddia edebilirmi ikimizinde yaşı 30 birbirimizi seviyoruz ama evlilik konusunda tam karar vermedik böyle bir ilişki yaşarsak maddi manevi tazminat davası acabilirmi yada zorla evlendirilme vs gibi şeyler olabilirmi? en kötü sonuclar ne olabilir yazarsanız cok sevinirim aydınlatmanızı bekliyorum teşekkürler..
Cevap: reşit iki kişinin cinsel ilşikisi
Alıntı:
forwomen rumuzlu üyeden alıntı
mrhbalar, kız arkadsım bakire ve benimle cinsel ilişkiye girmek istiyor fakat ben bunun suc olduğunu düşünerek kaçıyorum acaba bu sucmudur? ikimizde istiyoruz fakat bakireliği bozulunca acaba ilerde bana dava acabilirmi yada istemeden yaptım vs gibi şeyler diyebilirmi benim üzerimde hak iddia edebilirmi ikimizinde yaşı 30 birbirimizi seviyoruz ama evlilik konusunda tam karar vermedik böyle bir ilişki yaşarsak maddi manevi tazminat davası acabilirmi yada zorla evlendirilme vs gibi şeyler olabilirmi? en kötü sonuclar ne olabilir yazarsanız cok sevinirim aydınlatmanızı bekliyorum teşekkürler..
bu soru ancak ve ancak
sizin kendi risk alışınızla ilgili
risk alıp yaparsınız ya da risk almazsınız yani yapmazsınız
bu konuda medyada pek çok haber var
eğer kişi iyiniyetliyse sorun yok
ama kotu niyetliyse
her tür iftira üstünüze atılabilir
yani karşı taraf sizin için bana zorla sahip oldu evlenecem dedi kandırdı kızlığımı bozdu vs vs bin turlu şey der ise eğer ne diyeceksiniz? etrafta görgü tanığı da yok, uğraşır durursun
hocam şahsi kanaatim siz buraya yazdıysanız bu soruyu konu olarak
iyisi mi siz risk almayın hiç
kısaca ürküyorsan eğer
ya evlen helalinden yap
ya da uzaktan seyret
özbek1 in de dediği gibi bu konuyu buraya yazacak kadar şüphen varsa bu işe kalkışma :) kız arkadaşının 30 yaşında olması da bi şüphe unsuru zaten :) yapay kızlık zarıyla üzerine kalma girişimi de olabilir :) herşey olabilir en iyisini Allah bilir :)
yada kendi istegiyle cinsel iliskiye girdigini ve bunun karsiliginda maddi manevi hicbir beklentisinin olmadigina dair noterden bir taahhutname alabilirsiniz
iftira atmayı istedikten sonra o belgeninde cebir, hile veya tehdit unsurlarıyla imzalatıldığıda söylenebilir :)
En iyisi ya nişan ya da evlilik öbür türlü pek hayır beklememekte fayda var. Boş ver evlen gitsin işi sağlama al.