Merhaba,Şuanda bir çağrı merkezinde görev yapmaktayım. 2008 de işe başladığımda çağrı alarak işe başladım ve iş yerinde bazı mülakatlara girerek backoffice ye geçtim. Normalde benim görevim Müşteri Temsilcilerin çözemediği problemleri bizlere form açıyorlar. Bizlerde bu sorunu çözüp müşteriye geri dönüş yapıyoruz. Fakat son 3 aydır bizleri destek olarak çağrıya tanımlıyorlar. Bizlerde çağrı almak istemiyoruz. Çünkü bizim form havuzumuz yoğun, destek verdiğimiz kişiler 9 saat çalışıyorlar(normalde bizde aynıyız) fakat havuzumuz yoğun olduğundan dolayı 11 saat çalıştırıyorlar. Buda insanın ister istemez zoruna gidiyor. Benim Sorum şunlar;1-Ben Backoffice çalışanıyım. Kafalarına göre bi çağrı aldırıp bi havuza tanımlayabilirlermi?2-Fazla çalışmak istemiyorum. Haftalık 45 saat yeter diyorum. Bunu benim haklarımda varmı?3-Çağrıya tanımlandığımız aylarda performansımız düşük geliyor fakat sayısal değerler onların elinde olduğu için birşey yapamıyoruz.4-Normalde günlük çalıştırma saati 11 saat. Beni 12 saat çalıstırırlarsa şirkete ne yapabilirim? Kendi isteğimle dahi olsa beni çalıştırabilirlermi? Çaliştırırsa ne olur? Desteğinizi bekliyorum.İyi çalişmalar.