Evliyim rahatsız ediliyorum
Merhaba;
6 yıllık evliyim ve eşimi çok seviyorum.Eşimden önce uzun yıllar flört ettiğim biri vardı.Aradan şimdi yıllar geçtioda evli ve çocuklu bende.Yaklaşık 8-10 yıldır görüşmedik hiç.Fakat 6-7 aydır beni sürekli rahatsız ediyor.Gece yarısı sabaha kadar arabayla evimizin önünden geçiyor defalarca.Evimizin önüne geldiğinde son ses müzik ve korna sesi.Mahalledeki herkese rahatsızlık veriyor.Ne yaptım ne dedimse bunu yapmaktan vazgeçmedi.Eşime durumu anlatmak zorunda kaldım.Fakat başı derde girecek diye çok korkuyorum.Elim kolum bağlandı her gece bunu yapmaktan vazgeçmiyor sabaha kadar.Sonunda kötü şeyler olacak diye çok korkuyorum.155 i aradım kaç kere fakat arkası kesilmiyor.Çok iftiracı ve herşey beklenir ondan böyle bir insan.Eşim ailem beni biliyor fakat ya bilmeyenler.Mahalledekiler...Psikolojim bozuldu,delirmek üzereyim.Eşimi karıştırmadan hukuk yoluyla birşeyler yapmak istiyorum yoksa sonu çok kötü olacak.Ne yapabilirim.Öyle birşey olmalı ki caymalı.Çünkü hiç pes etmez,inatçı sefil bir yaratık.Lütfen yol gösterin.Ne yapayım nereye gideyim?
Cevap: Evliyim rahatsız ediliyorum
Acilen bulunduğunuz yer C. Başsavcılığına suç duyurusunda bulunun. Hatta mümkün ise savcıyla birebir görüşerek durumu izah edin.