Trafik sigortası ölüm tazminatı
değerli arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim.oğlum 17,arkadaşı 18 yaşında motorsikletle giderken aynı istikamette gelen sürücüsü alkollü aracın çarpması sonucu ikiside hayatını kaybetti.çarpan araç bilirkişi raporuyla %100 kusurlu bulundu.sigorta şirketine dava açtım ama bu aradada evrakları elden gönderip tazminat talebinde bulundum,bana 28.000 tl ödeyebileceklerini söylediler.sizce bu miktar normalmi.?yoksa dava sürecinemi devam edeyim,bildiğiniz emsal dava yada kanun maddesi varsa yardımcı olursanız lütfen.:alala
Cevap: trafik sigortası ölüm tazminatı
Başınız sağolsun.Avukatınız yok mu.? Aracın ruhsat sahibine,sürücüsüne,trafik sigortasına maddi manevi tazminat davası açabilirsiniz (trafik sigortası manevi ödemiyor). Rakam bana az geldi. Avukatınız vardır umarım. Sizin davanızda emsallik bir dava ile hallonulacak bir durum ben görmüyorum. Tazminat davasına kusur oranı,eş,iş,çocuk durumu etki eder.Avukatınız pilot dava açsın,Hesaplama yapılır.Rakam % 100 kusur için çok az.
Cevap: trafik sigortası ölüm tazminatı
öncelikle ilginize teşekkür eder Allah kimseye böyle bir acı göstermesin.avukatım var zaten söylediğiniz gibi üçünede dava açtık ama süreç 1.5-2 sene sürme ihtimali var diyor.benim yardım istediğim konu davasız verilen tazminatın az oluşunu nasıl begelendirip fazla talebde bulunabilirim.bahtımızda adaletsizlik var zaten verilen cezada 6 sene 9 ay hapis.lanet olsun bilinçli taksirin ve iki çocuğun ölüm cezası bumu.?