Alıntı:
sn yavuzcan,
sizin tavsiyeniz doğrultusunda bilgisayarlara girişlerin olduğu 2 hafta boyunca bulunduğum yerleri resmi olarak kanıtlamaya çalıştım. ancak 1 hafta işe gelmediğime dair resmi yazı alamadım. idari amirim yazılı olarak bunu açıklamaktan çekiniyor ama çok gerekli görülürse mahkemeden davetiye çıkarsa gelir söylerim diyor. yani 1 haftalık delilim tanıklara kalıyor. ancak 1 gün için resmi yazılı olarak başka bir yerde olduğuma dair kanıt var. o da bilgisayardaki mesajlaşmanın olduğu son gün ve hafta içi. yani o tarih ve saatlerde bilgisayar odasını kullanmadığımı kanıtlıyor. bir tek gün bile bunu ispatlamaya yetmez mi? avukatım ise "sizi kapı kartından suçluyorlar, önemli olan hafta sonudur" diyor. hafta sonu tanıklarım da var, yarınki mahkemede dinlenecekler ama hakim dosyayı bilirkişiye göndereceğini, bunun teknik bir konu olduğunu söyledi. şimdi bilirkişiler teknik bakımdan beni suçlayan bir karar verirlerse ne olur? fiziki olarak orda olmadığımı söylüyorum, hakim teknik konudur diyor. bu yüzden ben de teknik olarak karşı delillerimi bulmak istiyorum ama konuştuğum herkes bilgisayarda herşeyin mümkün olduğunu, iyi bir heacher sayesinde iz bırakmadan benim oturumumun açılabildiğini söylüyor. bu konuda bana yol gösterir misiniz?
Ekleyen: portakal666*-*19/03/2006*:* 13:48:46
Hukukçu değilim...Sayın portakal işiniz oldukça zor ama hukuktada çareler tükenmez..yani iddia ve savunmada sağlam somut delil ve kanıtlar gerekmektedir..anladığım kadarı ile siz başkasının adını kullandığınız ve bundanda o kişi rahatsız ve madur olduğunu ileri sürmektedir..Tabi birde güvenlik giriş kartı meselesi var..sizin yapacağınız savcının soruşturma ve iddiası..zaten bir tutanak veya rapor vardır.. bu yazıya göre savunmanızı yapmanız gerekir..burada neyle suçlanıyorsunuz..