Hakkımda 86/2, 125/1, 106/1-1 cümle, 53 maddeleri ile dava açılmış
Bana şöyle acı bir mektup gelmiş. Bu olayı daha önce sizlere danışmıştım. Burada: https://www.hukuki.net/showthread.php...dafaa-ve-Rapor
Alıntı:
Müşteki'nin karnına vurarak hayati tehlike olmaksızın BTM ile giderebilecek şekilde kasten yaraladığı ve bu evi başına yıkacağım diyerek tehdit içerikli sözlerle hakaret ettiği, yukarıda dökümü yapılan deliller ve tüm evrak kapsamından anlaşılmakla, şüphelinin mahkemenizde yargılanmasının yapılarak eylemine uyan sevk maddeleri uyarınca cezalandırılmasın karar vermesi kamu adına talep ve iddia olunur.
Benim hiç sabıka kaydım yok ve karakolda iyiniyetimi uzlaşmak istiyor musunuz'a evet diyerek belirttim. Ancak böyle bir dava ile karşı karşıyayım.
Duruşma tarihi Eylül 2012'de. Mahkemeye savunma dilekçesini tekrar yazayım mı, ne yapmam gerekir.
Haklı iken komşuluk deyip biz önceden şikayet etmedik, şimdi ise suçlu duruma biz düştük.
Cezam ne olur :(
Cevap: Hakkımda 86/2, 125/1, 106/1-1 cümle, 53 maddeleri ile dava açılmış.
Adli tıp raporuna itiraz etmelisiniz. Geçmiş olsun. Ayrıca bir avukat tutmanızı da tavsiye ederim.
Cevap: Hakkımda 86/2, 125/1, 106/1-1 cümle, 53 maddeleri ile dava açılmış
Bana da yardımcı olursanız sevinirim.13 kasımda eşimle tartıştık darp hakaret ve tehditten şikayetçi oldum yalnız darp izleri henüz çıkmamıştı darp raporu temizdi. Tehditte iste seni de babanı da döverim dedi.ama şahit yok.ertesi gün akşam aile büyükleri ile konuyu konuşurken eşim hamile olduğum halde karnıma tekme atmaya çalıştı araya girdiler ve ben karakolu aradım uzaklaştırma kararı aldım 1 ay verilmiş
Darp raporu için tekrar gönderdiler izler morluklar belliydi artık btm ile giderilir yazılmıştır büyük ihtimal.tehdit olarak da bu sefer öldürürüm dediğini . söyledim.sonra barıştık.daha dava açılmadı.merak ettiğim bu iki günkü olay için ayrı ayrı mı dava açılır yoksa tek dava mı.eşim hapis yatsın istemiyorum. Hagb yada para cezası olmaz mı.lütfen yardım edin.mahkemede şikayetçi değilim diyeceğim