-
Kasıtlı iftira
Evli olduğunu sonrandan öğrendiğim bir kadınla yaklaşık 7 aylık bir ilişkim oldu.
.Bayan psikolojik durumundan dolayı ilişkinin bitmesini hazm edemeyerek beni cinsel saldırı,hakaret,ölümle tehdit,şantaj suçlarından savcılıga şikayet etti.Savcılıga sanki aramızda hiç birşey yasanmamıs ,beni onu ,ailesini,arkadaşlarını tehdit eden kocandan ayrıl benle evlen dıyen sapık bir aşık gibi aksettirmiş ve şikayet dilekcesinde (facebooktan arkadasına kufur etmek ,iş yerini arayıp iş arkaşlarını tehdit etmek,ailesinin can güvenliğinden endişe ettirecek eylemlerde bulunmak ,onu kaçırmak tüm bu suçlar için ayrı ayrı tanıkları olduğu gibi) uydurma ve sonradanda ispatlayamadıgı birçok ibare yazmış.Bunların yanında arabasının üstüne bıraktıgımı ıdda ettgı ve bılırkısı raporuyla benım yazmadıgım ıspatlanan bır not ile cd yı savcılıga sunmustur.Bu suçları işlediğimi idda ettikleri tarihlerde bana yollamış olduğu sevgi dolu sms leri ve otel(tüm otellerde kimlik kayıtlarımız mevcut) odemelerini yaptıgım kredi kartı eksterımı savcılıga sundum daha sonrasında karsı taraf bu 250 sms i benı ikna ederek güzellikle bu konuyu kapatmak için yoladıgını ve şikayeti benden uzaklaşmak için yaptıgını savcılık ifadesinde söyledi :)savcımız otel kayıtları hakkında bir soru sormasada suç duyurusu hakkında takipsizlik karı verdi fakat benim iftira şikayetime halen cevap alamadım su aşamada tazminat davası açabilirmiyim.Şikayetci idda ettigi herseyin delilerini sunmakla mükellef değilmidir.Tamamen uydurma olan suçlar için ondan şüphelendim diyebilirmi.İftirada yapmadıgının ispatıda aranır mı ben iş yerini aramadğımı yada ailesini tehdit etmediğimi nasıl ispatyabilirim.Yada birini şikayet etmke bu kadar kolay bişeymişte benmi büyütüyorum acaba???.Degerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim
-
Cevap: Kasıtlı iftira
O değil de o kapın kocasıyla boşanır da ve kocası zinaya dayanan boşanma davası açarsa, o zaman size de dava açacaktır. Bence meseleyi uzatmayın.
-
Cevap: Kasıtlı iftira
Beni şikayet etmesinin ardından kocasını arayıp durumu anlattım yaklaşık 10 ay önce.Emin olmamakla birlikte sanırım boşanmışlar.Eski telefonumda bir şekilde mesajlar kalmamıs olsa yada hiç bir otel kaydı olmasa derdimi muhtemelen anlatamıycaktım ki zaten karşı tarafta bunu hesap etmeden uğraştırmak içinn yaptı bu eylemi.Vicdanen çektiğim pişmalık benim boynuma sadece vicdanen ve adli olarak adaletin yerini bulmasını istiyorum.