Bugün aldığım bir ihtarname
Sizlerden bir konuda yardım istiyorum. Bugün elime kredi kartından dolayı 2006 senesi kesinleşmiş olan mahkeme kararından ötürü ihtarname ulaştı. Şuan çalışmıyorum. Ve hem işssiz hemde maddi olarak kötü durumdayım. Sanırım yakındada icra kağıdıda gelecek.
borc tutarı 700 tl
dosya borcu ise 6000 tl
Bu konuda ne yapmalıyım?. Nezaman işe gireceğim dahi belli değil. Çünkü şuan bir eğitim alıyorum ve eğitimim 5 ay sonra bitiyor. Daha sonrada işe gireceğim.
1. si buna itiraz ederek süreyi nasıl uzatabilirim?
2. si itiraz edeceksem ney etmeliyim?
2. si mal beyanında bulunmak benim lehimemi aleyhimemi olur acaba?
Benim amacım süreyi itiraz ederek uzatmak çok samimi söylüyorum durumum yok. Ve bunu bankanında anlayabileceğini sanmıyorum. Burada yasal yollr ile bunu nasıl uzatabilirim?
Yardımlarınız için teşekkür ederim
Cevap: Bugün aldığım bir ihtarname
nasıl yani arkadasım 2006 senesinde 700 tl borcun vardı odemedin şimdi 6000 tl mi oldu
Alıntı:
ctasan rumuzlu üyeden alıntı
nasıl yani arkadasım 2006 senesinde 700 tl borcun vardı odemedin şimdi 6000 tl mi oldu
2005 yılında 500 lira limiti olan kredi kartıma ödeme yapamadım. Dosyada ise anapara 700 lira dosya borcu 6000 lira yazmakta.
Yani bu parayı ödemem imkansız. Bugün bu adrese gelen ihbarnameden doladı ikametgahımı o adresten almak zorumda kaldım ve ikametgahım şuan elimde.
Şimdi başka yere koyacağım. Lakin o evde düzgün eşya yok 2 tane 37 ekran televizyon 2-3 tane kötü koltuk var. Lakin bu sırf sıkıştırmak için o koyacağıma evdeki yorgan döşeği bile toplayıp . Götürüler diyede çekiniyorum. Hani benim evim değil. Ve başkasına ait yaşlı bir yakınım oturuyor . Malı mülkü bir şeyide yok. Ne yapacağım şaşırdım.
merhabalar bir bankacı olarak öncelikle size geçmiş olsun demek istiyorum.
bankalar iyi niyetinizi gördükten sonra esnetebilecekleri noktada yardımcı olucaklardır.İlgili hukuk bürosunu lütfen arayınız.
kimsenin başını vurmazlar sonuçta canınızı alacak değiller iyi niyetinizi derhal iletiniz.