Cevap: Ucu bana dokunur mu ?
52 kişiden bir cevap yok mu ?
Cevap: Ucu bana dokunur mu ?
Alıntı:
ahmetveli1912 rumuzlu üyeden alıntı
52 kişiden bir cevap yok mu ?
Ucu size dokunmaz merak etmeyin.
Cevap: Ucu bana dokunur mu?
bu işlerden sürekli yargılanan bir tanıdığım var sana dokunması imkansız falan diyor hep zaten.
fakat kafama tek takılan şey benim arkadaşın okuluna neden gitti polisler 4 ay sonra ? yakalanan çocukla aynı okulda ve yakalanan çocuk ailesine benim arkadaşla içtiğine falan söylemiş acaba polise de mi benim arkadaşla içtiğini söylemiştir ? ama polise hiçbişey söylemedim falan dedi.
Polis 6 ay eve gelmedi tamam ama belki aranıyorumdur gbt ye falan girdiğimde arandığım çıkar ?
Lütfen cevap verin huzursuzluktan 1 aydır günde 4 saat falan uyuyorum.
Arkadaşım ceza hukuku maddi delil işidir.Sen mahkemeye çıkıp evet bende kullanıyorum diye ikrarda bulunsan bile üzerinde o pislik yakalanmadığı müddetçe ve kan idrar tahlillerinden kullanıcı olduğun tespit edilmediği sürece bu ikrar itiraf bile seni mahkum etmeye yetmez.
Evet biliyorum fakat o zaman arkadaşın okuluna neden gidip okul müdürüne " xxx öğrencinizi izliyoruz " falan dediler bunu anlamıyorum ben. Sanırım yakalananla aynı okulda olduğu için falan mı diye üdşünüyorum
Yani gbt'de aklımda arama emri çıkmamıştır ya da evime gelmezler değil mi son kez soruyorum :)
Kardeşim devlet seni korumak için bütün bu kanunları çıkarmış.Neyden koruyacak esrarkeş olmaktan.Devlet seni okumuş kendi kendine yeten bir birey yapmak için bu mücadeleyi veriyorsa sevin polistende korkma dünyanın en iyi insanıdır onlar yolda bişey gelse başına millet geçer gider onlar koşar yardıma sonrada devletin ambulansı gelir devletin doktoru başucunda devlete güven yapmadıysan bişey sana bişey olmaz.....