6136 sayılı kanuna muhalefet
Öncelikle merhabalar;
İstanbul'a kuzenlerimin yanına gittim tatil amaçlı, bir arkadaşım araç kiralamış beraber gidelim benimde işim var dedi gittik. İstanbul'da beşiktaş mevkiinde sıradan bir uygulamaya girdik rutin arama yapılıyordu önümüzde ki araçlara bize geldi sıra aracın vitesinin iç kısmında 1 adet 7.65 çapında ruhsatsız silah buldular. Arkadaşım bilgisinin olmadığını söyledi aracı o kullanıyordu, ben de bilgim olmadığı için ifademi verip savcılığa çıkıp serbest bırakıldık. Sonra memleketimize döndük burada adliye'ye davetiye geldi gidip ifademi verdim ama diğer mahkemeler istanbul'da yapılmış tabi takip edemedim doğal olarak. dün e-devlet şifremi temin ettim ptt'den mahkemeler bölümünü incelediğimde 3 duruşma yapılmış ve en son duruşma MART ayında gerçekleşmiş. Kararı göremediğim için bilgi sahibi olamadım bu konuda bilgi almak istiyorum sonuç ne olabilir yada kesinleşmiş bir durum varsa MART ayından beri bana bir bildiri gelmesi lazım değilmiydi ? inanın dünden beri uyumadım düşünmekten çocuğum var esnafım bana bu konuda detaylı bilgiyi verirseniz çok memnun olurum. ilgilenen yetkililere şimdiden teşekkürü borç bilirim.
Cevap: 6136 sayılı muhalefet
cevap verebilecek kimse yokmu ?
Cevap: 6136 sayılı muhalefet
Siz veya görevlendireceğiniz bir vekil mahkemeye gidip bilgi alabilir internet üzerinden detaylı bilgi alınamıyor. Gerekçeli karar yazıldı diye açıklama görüyorsanız bu mahkeme kararını vermiş demektir. Duruşma yapıldı diyorsa yeni duruşma gününü öğrenmeli ve savunma yapmalısınız.