İnternet Ortamı ve Telefon Numarası
Merhabalar. Dün akşam saatlerinde internette bir sohbet sitesinde bir bayanla konusuyordum(konustugumu sanmısım). Konusmanın sonlarına dogru bana bir cep numarası verdi ve kendisini aramamı istedi. Ben de aradım. Ancak karşı taraf meşgule aldı ve ardından bir sms mesajı geldi bana. Mesajda "kim oldugunuzu bilmiyorum ama numaranızı polise verecegim yazıyordu" Ben de sonra olayın aslını öğrendim ki bir bayanın numarası nette dağıtılıyormuş. Kendisine bir SMS le durumu açıkladım ve kibarca özür diledim. Kendisi de beni affettiğini ancak arayan numaraların coktan gitmesi gereken yere gittiğini söyledi. Sorum şu ki bu kişi benim hakkımda bir suç duyurusunda bulunabilir mi ve dava açabilir mi? Teşekkürler.
Cevap: İnternet Ortamı ve Telefon Numarası
Lütfen bir cevap verin endişeleniyorum :(
Cevap: İnternet Ortamı ve Telefon Numarası
:) Kritik nokta şu bayanı kaçkere aradınız.Şayet sadece bir kere aradınız ve oda meşgule aldı ise ve sizide savcılığa şikayet etti ise korkmayın gidip vereceğiniz ifade bu kadar basit 'İnternetten birisi kendi numarası diye bana bu numarayı verdi bende aradım sadece 1 kere karşı taraf beni uyarınca bende ona durumu anlattım ama genede şikayet etmiş' Sonuç ne olur takipsizlik kararı verir savcılık
Şayet birden fazla kereler arama durumu varsa bir suç teşkil eder.Bu durumda savcılığa gidince avukat talep edin hakkınız korkmadan isteyin ve yedirmeyin.