Adli tıp 6.ihtisas dairesi
merhaba...kız arkadasımın şikayeti üzerine cinsel saldırıdan 102-2 maddeden yargılandım.adli tıp kız arkadasmın piskolojisinin bozulmadığı yönünde rapor verdi.ancak buna rağmen 102-2 den hemde hiçbir delil olmadan ceza aldım...adli tıp kararının lehimöe olması temyizde bozmayı gerektirimi?
Cevap: Adli tıp 6.ihtisas dairesi
Alıntı:
black_ rumuzlu üyeden alıntı
merhaba...kız arkadasımın şikayeti üzerine cinsel saldırıdan 102-2 maddeden yargılandım.adli tıp kız arkadasmın piskolojisinin bozulmadığı yönünde rapor verdi.ancak buna rağmen 102-2 den hemde hiçbir delil olmadan ceza aldım...adli tıp kararının lehimöe olması temyizde bozmayı gerektirimi?
Ne kadar ceza aldınız? Temyiz ettiniz mi? Gerçekten kız arkadaşınıza tecavüz mü ettiniz? Yani bu ispatı en zor suçlardan biridir, ayrıca biyolojik etkileri belli bir zaman sonra sona erer. Kız arkadaşınız diyorsunuz ki, aranızdaki gönül bağını ve rızayı nasıl ispatlayamadınız, şu an bayağı merak ettim.
tecevüz kesinlikle yok,8 ay boyunca aynı evde kaldığımızı kendisi beyan ediyor.zaten oda tecavüz etmedi böle biri ddiam yok diyor.102-2 den yani oral seksden ceza aldım.olay yeri inecelem kriminal rapaorları temiz.telefonumda ona ait çıplak resim çıktı sırf buna dayanarak 7 sene ceza aldım.ancak karsı taraf savcılıkta şikayetini geri almışdı.102-1 den yargılansam dava düşecekti ama hiç bir delil omamamsına karsın 102-2 den yargılandım ve ceza aldım.şimdi kararı temyiz ettim...bakalım ne olacak...
sizce temyiz sonucu ne olur....