Cevap: Avukatı şikayet etmek
İstanbul barosunun iletişim sayfasını inceleyerek ilgili birimi arayınız size gerekli bilgiyi vereceklerdir.
Fakat alacak-verecek konularına baro karışmaz,bunu size telefondaki ilgilide söyleyecektir.
Ben Avukatın ceza almasını istiyorum uyarma da olur kınama da yeterki ceza alsın..
Savcılığa da şikayet dilekçesi verip verdiğim paranın geri iadesini hatta 1 senedir oyalamasının bedeli olarak daha fazlasını isteyebilir miyim
Alıntı:
SyhByz rumuzlu üyeden alıntı
Ben Avukatın ceza almasını istiyorum uyarma da olur kınama da yeterki ceza alsın..
Savcılığa da şikayet dilekçesi verip verdiğim paranın geri iadesini hatta 1 senedir oyalamasının bedeli olarak daha fazlasını isteyebilir miyim
Baro ile görüşün sayın üye..
Para konusunda baro'nun soruşturmasının bitmesini bekleyip o şekilde dava açmanız muhtemel fakat bu suç duyurusu şeklinde değil direk olarak mahkemeye tazminat talebi ile olabilecektir.
Teşekkürler Emrah Bey,
Baro da görüştüğüm ilgili aynı anda şikayette bulunmamın daha iyi olacağını hatta savcılığa vermiş olduğum dilekçenin de sayı ve tarihini baro dilekçemde belirtmemin Baro tarafından takip edilebilmesi açısından iyi olacağını söylediler.