Vodafone numara taşırken beni rezil etti
6 Haziran pazartesi günü tüm gerekli evraklarımla birlikte bir vodafone alt bayisine numara taşıma işlemi için başvurdum.Aynı gün içinde bana merkeze gönderileceğini ve hattımın 2-6 gün arası açılacağını söylediler.10 Haziran cuma günü sabah sularında müşteri hizmetlerini arayıp hattımın ne durumda olduğunu sordum.Bana böyle bir talebin sistemlerinde gözükmediğini, hemen şikayet olarak alacaklarını ve başvurumu başlatacaklarını söylediler.Şikayet kaydım için bana aynı gün içinde 2 saat sonra dönüldü.Müşteri hizmetleri elemanı, başvurumu sistemde görüntüleyebildiklerini fakat belgelerimi görüntüleyemediklerini bu yüzden de en kısa zamanda başvuru yaptığım merkeze gidip bilgilerimi yollamaları gerektiğini söylememi belirttiler.Dedikleri gibi alt bayiyi aradım ve yetkili kişiyle görüştüm.Bir sorun olmadığını, aynı gün içinde bilgilerimi ana bayiye gönderdiklerini ve bilgilerimi gönderdiği bayiyi arayıp bilgi alacaklarını söylediler.Bir saat sonra başvurduğum alt bayi aradı ve ana bayiyle görüştüğünü onların da bilgileri hem görüntüleyebildiklerini hem de başvurduğum ilk gün sisteme girdiklerini söyledi.Bunun üzerine tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve durumu aynen aktardım.Bana değişen bir şey olmadığını hala bilgilerimin görüntülenmediğini söylediler.Bunun üstüne alt bayiyi arayıp bilgilerimi yolladıkları bayinin numarasını istedim ve aradım.Burası da Ankara'nın vodafone'la ilgili en yetkili ve büyük bayisi.Bana tekrar hiçbir sorun olmadığını,yapabilecek bir şeyleri olmadığını çünkü bir sorun gözükmediğini hatta istersem bilgilerimin görüntülenebildiğine dair bilgisayarlarından ekran görüntüsü çekip yollayabileceklerini söylediler ve öyle yaptılar.Bunun üzerine tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve bana tekrar başvuru yapmam gerektiğini söylediler ve cuma günü böyle bitti.Cumartesi sabahı tekrar aradım.Hattımın geçiş işlemi için başvurduğum tarihin 10 haziran cuma günü olduğunu, hattımın onay aşamasında olduğunu,beklemem gerektiğini ve bir sorun olmadığını söyleyip kapattılar.13 Haziran pazartesi günü tekrar aradım.Bana kimliğimin arka yüzünün görüntülenemediğini,belki sorun olabileceğini, bana döneceklerini ama eğer dönmezlerse bir sorun olmadığını söylediler.Aynı gün içinde bana mesaj geldi vodafone'dan.Şikayetimin sonuçlandığını, hattımın görüşmelere açılma işleminin başlatıldığını ve aktivasyon tarihi ile ilgili mesaj göndereceklerini söylemişler.14 Haziran günü de beni bir telesekreter mesajıyla arayıp başvurumun iptal olduğunu ve tekrar başvurmam gerektiğini söylediler.
Ben bu durumda ne yapabilirim?Dava açabilir miyim?Elimde mesajları ve ekran görüntüsü var.Üstelik müşteri hizmetlerini aramak için de en az 50 milyon para harcadım.Erken başvurduğuma dair alt bayi de dahil olmak üzere şahitlerim var?Ne yapmalıyım?Sizce nasıl sonuçlanır?
Cevap: Vodafone numara taşırken beni rezil etti
Şu an son durum nedir? Sanırım başvurunuz iptal olmuş ve hat geçiş işlemleriniz yapılmamış.
BTK'ya şikayet için başvurabilirsiniz. http://www.btk.gov.tr/Tuketici/Sikay...er/sikayet.htm
Telefon ile Vodafone'u aramak kendi takdiriniz olduğu için başka bir şekilde para talep hakkınız bulunmuyor bence ne yazık ki.
Cevap: Vodafone numara taşırken beni rezil etti
Cevap için teşekkür ederim.Evet.Kimliğimin arka yüzünün görüntülenemediği gerekçesiyle başvurumu iptal etmişler.BTK'ya şikayet ettim.BTK'dan dönüş nasıl oluyor?