Bakaya durumunda cifte vatandas yabanci pasaportla ülkeye girebilir mi?
Selamlar,
ben uzun zamandir konulari okuyorum ama bir türlü net bir cevap bulamadim sorularima.
Askerligimi 38 yasina kadar tecil ettirdim. sonrada maddi problemler yüzünden asker kacagi durumuna düstüm.
Bakaya durumundayim diye baslik attim ama ben Bakaya veya yoklama kacagini karistiriyorum. 66 dogumluyum. Sordurdum, savciliktan aranmiyorum.
Askerlik subesinden bana yoklama kacagiyim diye Mail geldi.
Bu durumda alman pasaportumla bir turist gibi ülkeye girebilirmiyim sorun yasamadan?
GBt de bir sorun yasayabilirmiyim?
Isim ve soyadi ayni pasaportta.
Yeni kanuna göre savcilik aramiyorsa GBT dede sorun olmaz diyor bazi üyeler, bu dogrumu?
Benim durumumda olupta girip cikan varmi aranizda?
Tekrar böyle cok tartisilan bir Konu actigim icin özür dilerim ama cok acil ve önemli.
Lütfen bana kesin ve net cevaplar bilen arkadaslar cevap versin, cok rica ediyorum.
Hepinize önceden tesekkür ediyorum.
Selamlar
Club
Cevap: Bakaya durumunda cifte vatandas yabanci pasaportla ülkeye girebilirmi?
ben 3 yılı askın zamandır bakayayım bu zaman zarfında ulkeye giriş çıkış yaptım. mahkeme kararı olmadan sizi yakalamazlar savcılıktan sordurdum diyorsunuz bisey cıkmadı ise sorun olmadan girer cıkarsınız diye dusunuyorum... iyi forumlar
Cevap: Bakaya durumunda cifte vatandas yabanci pasaportla ülkeye girebilirmi?
Alıntı:
gejna rumuzlu üyeden alıntı
ben 3 yılı askın zamandır bakayayım bu zaman zarfında ulkeye giriş çıkış yaptım. mahkeme kararı olmadan sizi yakalamazlar savcılıktan sordurdum diyorsunuz bisey cıkmadı ise sorun olmadan girer cıkarsınız diye dusunuyorum... iyi forumlar
Arkadasim cevabin icin cok tesekkürler.
Bakaya kalmak yoklama yaptirmamis anlamina geliyor degilmi?
Hep karistiriyorum.