-
Kişisel İletişim davası
Selamlar, Açıkçası siteyi takip eden avukat arkadaslrdan ve benimle aynı tecrübeyi yasamış babalardan yardım bekliyorum. Eşim boşanma davası açmış ve mahkeme tedbiren velayeti anneye verdi, Ayın 2.ve 4. c.tesi günleri 10-16 arası görüş vermişti. İlk durusmada talebimiz olmasına rağmen süre değiştiirilmedi, ben de artık bu saatten sonra dönüşü olmayan yol gördüğüm evlilikten boşanma kararını onaylayacağım. Mal paylşım davası sürecek ama Hakim bu konularda çocukla ilgili boşanma sonrası ne görüş süresi verir? Oğlum için şartlarım anneye oranla daha iyi olmasına rağmen takmışlar maddiyata, cocuğu kullanarak para koparmak amacları. takiip ettiğim kadarıyla 15 günde bir C.tesi sabahtan pazar akşamına kadar ve Temmuz ayında 15-30 gün arası tatil. Bu hakimlerin takip ettiği süremidir? Daha fazlasını almak mümkünmü? 3 Yasındaki çocuk için haftada 1 gece yatılı almak mumkunmudur? Neler yapmam gerekir? Bir baba olarak yardımlarınızı bekliyorum. Herkese teşekkürler...
-
Kişisel İletişim davası
Selamlar,
Buradaki avukat arkadaşlardan ve belki aynı olayı yaşamış babalardan yardım bekliyorum. Mayıs ayı içersinde Boşanmam gerçekleşti, oğlum 3 yaşında olduğu için 6 yaşına kadar sadece 15 günde 24 saat alabildim, yaz tatilim olmadan.. Bu noktada sürenin arttırılması için Kişisel İletişim Davası açmanın bana ne kadar faydası olur? Boşanmak eşimin kararı idi, oğlumu kullanarak para için yapmadıkları kalmadı, oğluna deli bir babaya yardım olucak varsa sevinirim. Teşekkürler...