Doçent ve Yardımcı Doçentler Profesörün konusu görüşülürken Disiplin Kuruluna katılabilir mi? Cezası nedir?
Öğretim görevlisiyim (Profesör) , bana uyarı cezası verildi, halen itiraz aşamasında. Ancak, cezanın kaldırılması için çalışmamdan başka, bana yeni ulaşan belgelerden öğrendiğim kadarıyla, disiplin kurulunda benim konumun görüşülmesine 2 doçent ve 1 yardımcı doçent de katılmış ve oy kullanmışlar. YÖK öğretim görevlileri disiplin yönetmeliğine göre bu kişilerin benimle ilgili toplantıya katılmamaları gerekir. Bu kişileri ve disiplin kurulu başkanı olarak dekanı rektörlüğe şikayet etmeyi düşünüyorum. Rektörlük ceza vermezse ne yapmak gerekir, YÖK'e mi başvurmalı? ne yapmak gerekir? teşekkürler
Cevap: Doçent ve Yardımcı Doçentler Profesörün konusu görüşülürken Disiplin Kuruluna katılabilir mi? Cezası nedir?
Dekanı Rektörlüğe şikayet edebileceğiniz gibi görevini kötüye kullanmıştır diyorsanız Savcılığa da dilekçe ile suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Şu linkte bulunan http://www.ideyonetisim.com.tr/arsiv...V_KONU_OLA.asp Danıştay kararını da inceleyiniz derim.
Cevap: Doçent ve Yardımcı Doçentler Profesörün konusu görüşülürken Disiplin Kuruluna katılabilir mi? Cezası nedir?