Askerliğe elverişli değildir raporu hakkında?
Merhaba.Ben psikolojik sorunlarım yüzünden askerliğe elverişli değildir raporu aldım 3 yıl kadar önce.O anki ruh halimle bu raporu almak en hayırlısıydı benim için.Fakat daha sonra bu rahatsızlığım geçti ve şu an askere gitmek istiyorum.Bir oluru var mıdır?Gidebilir miyim?Gidebilirsem eğer ne yapmam lazım?Lütfen yardım edin.Kendimi çok kötü hissediyorum :(
Cevap: Çok acil yardım lütfen
Kimse yok mu acaba bana cevap verebilecek?
Araştırmalarıma göre sonradan düzelebilecek bi şey için elverişsiz raporu verilmezmiş.Benim rahatsızlığım da yeniden nüksetti zaten.O yüzden hastaneye tekrar sevk olsanız bile sonuç değişmiyor.Sağlığınız elvermiyorsa kafaya takmayın arkadaşlar.Bu konuda bilgi arayanlara yardımcı olabilmişimdir umarım.
Bu arada, bilgilerimizi paylaşabileceğimiz böylesine güzel bir site için bütün hukuki.net ailesine teşekkürlerimi iletiyorum.
Askerlik yapmayana kız vermiyorlarmı yoksa sizin orada?
benim duyduğum kadarıyla armağan çağlayan da çürük raporu almış.düzeldiğini hissetince çürük raporunu iptal etmiş bedelli askerlikten yararlanarak askerlik yapmış.askeri şubeye başvurman lazım
Merhaba Ben 2003 Yılnda Kaza Sonucu Ameliyat geçirdim ve Dalak Alındı 1 Sene Sonra Askerliye Alındım Toplam 6 Ay Askerlik Yaptım Askerliye Elverişli deildir Raparuyla Terisimi Aldım Bunun İçin Tazminat Veyat Maaş' Haklarım Varmıdır Kulaktan kulaya Söylentiler var ama net olarak aslı varmıdır bilemiyorum bu Konuda Bilgisi Olan Lütfen ACİL..?