Yoksulluk nafakasına ihtiyacım var
iyi çalışmalar diliyorum herkese.
Ben devlet memuruyum.eşimle 7 yıllık evliliğimi bitirme kararı aldım.
Sebebimiz eşimin beni defalarca aldatması ve benim buna daha fazla katlanmak istemem.
Aldatıldığımı telefon mesajlarından ve en çok sosyal paylaşım sitesindeki hesabından(facebook) gördüm.
Bu yazışmaları mahkeme ortaya çıkarabilir mi?
Ortak olarak tek mal varlığımız bir araba.Arabayı aldığımız ilk yıl eşim işten çıkarıldı.
Banka kredi borçlarını büyük zorluklarla ödedim.Arabayı servise bile ben götürdüm.Eşim pek yardımcı olmadı bu konuda."Sen kullanıyorsun sen ilgilen" dedi herzaman.
Ayrıca bir de köpeğimiz var.Onunla yaşamaya devam edeceğim ama bilirsiniz ki her apartmanda evcil hayvan beslemeye izin verilmiyor.Bu yüzden bunu kabul edebilecek bir sitede yaşamam; beni geçimimi zorlaştıracak bir duruma düşürecek.Ben bu girdaptan en kolay nasıl çıkabilirim?Hakimi nasıl ikna edebilirim?
Yardımcı olmak adına fikirlerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: Yoksulluk nafakasına ihtiyacım var
Cevap: Yoksulluk nafakasına ihtiyacım var
Alıntı:
ecemi rumuzlu üyeden alıntı
Aldatıldığımı telefon mesajlarından ve en çok sosyal paylaşım sitesindeki hesabından(facebook) gördüm.
Bu yazışmaları mahkeme ortaya çıkarabilir mi?
Facebook hesabındaki yazışmaları mahkeme kararı olsa dahi ilgili internet sitesinden almanız mümkün değil.Bu teknik olarak mümkün olsa bile facebook bu bilgileri paylaşmamaktadır.Bunun neden paylaşılmadığı teknik konular olsa bile genel olarak bu mesajları ilgili sosyal paylaşım sitesinden almanız mümkün değildir.
İlgili sitenin danışmanlığını yapan İstanbul temsilciliği ile birlikte çalışan hukuk bürosu yetkilisi olarak bunu kesin olarak söyleyebilirim.