4 blıyım bakaya durumdayım kadro aldım askerlık belgesı ıstıyorlar ne yapmalıyım acıl yardım nasıl askerlık durum belgesı alabılırım bkayayım ya hemen mı gonderırler askere subeye basvursam yoksa agustos celbınemı atarlar
Printable View
4 blıyım bakaya durumdayım kadro aldım askerlık belgesı ıstıyorlar ne yapmalıyım acıl yardım nasıl askerlık durum belgesı alabılırım bkayayım ya hemen mı gonderırler askere subeye basvursam yoksa agustos celbınemı atarlar
Bakaya durumunda olduğunuz için Askerlik Şubesinden askerlik durum belgesi alamazsınız maalesef. Ancak sadece bakaya durum belgesi alabilirsiniz ancak bu belge işinize yaramaz. Eğer yedek subay aday adayı iseniz, bundan sonraki ilk celp döneminde askerliğe sevk edilirsiniz.
bakaya belgesi falan diye bişey yoktur.askerlik şubesine gidince sizi hemen sevk ederler yapacak bişeyiniz yok önce askerlik
evet bende asalın sitesinde okumuştum.askerlik durum belgesi alamaz ve bakaya durum belgesi denilen belge veriyolar ama yazıldığı gibi işe yarayacağa pek benzemiyor...
gokalp16 ne yaptın hallede bildin mi sorunu?