Tapu müdürlüğü projeyi bulamıyor.Belediyeden bulduğumda kapı noları yok.
En başta sorunumla ilgilenen herkese teşekkür ederim.
Bir hafta önce bir evi beğendik almaya karar verdik. mirastan kalan bir ev ancak veraset işleri ve tapuda mirasçıların isminin yazdığı yeni tapu çıkarılmış. Kredim onaylandı expertiz bugün eve gitti fakat evin değerini sıfır göstermiş. Nedeni olarakta tapuda projeyi bulamadıklarını belediyeden buldukları projede ise kapı numaraları yazmadığı için evin değeri olarak sıfır tl uygun görmüşler. yarın tapuya gidip kendim arattırayım uğraşayım diyorum ev sahibi ile buluşup beraber gidelim diyoruz. Ama ne yapmamız gerektiğini nasıl yapmamız gerektiğini bilmiyoruz veya bi mümkünü varmıdır. Mesela proje bulunamadı ne olacak yada belediyeden aldığım proje üzerinde daire noları yazılamazmı. Masraf çıkartacak bi işlemmidir yanımızda hazırlıklımı gitsek acaba. Hiç bilgim olmadığı için :alala nasıl bir yol izlemem gerektiğini ne yapmam gerektiğini neyle karşılaşabilieceğimi rica etsem anlatabilirmisiniz. Projeyi kaybeden, tapunun memuru sonucta ama burda olan bana oldu gibi. Kapı numaraları yazan projeyi nasıl buluruz acaba. Bu arada ev kat irtifaklı 29 seneelik bir bina.
İlginiz için şimdiden teşekkürler. Tapuya gitmeden vereceğiniz değerli bilgilere ihtiyacım var.