Cevap: İçerik izini hakkında
Merhablar. Bana yardımcı olursanız cok sevinirim.. Ben askerdeyken biri beni arayıp numaramı bir kitaptan aldıgını söyledi ve merak edip aradım dedi. ilk başta benimle dalga geciyorlar diye düsünüp üstünde durmadım daha sonraları bu sürekli aynı konuyla iligi aramalar devam edince bende arayanlardan kitabı göndermeleri rica ettim bana o kitabı postaladılar ve gerçekten benim numaramı benden izinsiz yayınlamışlar. Konu şöyle ; kitap sanal alemde ki yalanların veya iyi şeylerin tanımını ve sanal alemde yasanan olaylardan alıntı yapılarak örnekler verilmiş. bi örnekte bi erkek bi kızla bir chat odasında sohbet ediyorlar konusmalar arasında erkek kıza numarasını veriyor ve ara diyor. işte orda yazdıgı numara benim adıma kayıtlı numara..kitap şuan bende mavcut..sürekli aramalarından rahatsız oluyorum..sizce ne yapmam gerekir ? şimdiden teşekkürler ( Konuyu yanlış yerden actıyam özür dilerim )
:) Kör talih geldi bizi vurdu. Kırk yılda bir soru sorduk adam geldi benim konuma başka bir soru sordu.
Moderatör arkadaşlarım ilgilenirse sevinirim.
1. Mesajta cevap hala almış degiliz. Umarım avukatlarımızdan biri bizi aydınlatır..
Teşekkürler.
Mailleri saklarsanız yeterli olur kanısındayım, Ama buradaki sıkıntı mailleri gönderenlerin şirket adına izin vermeye yetkili olup olmamalarıdır.
Yine de bence mailleri saklarsanız, ileride şikayet olursa dava açma yoluna gitmeden projeden içeriklerin kaldırılması için zaman kazanmış olursunuz.