Sarhoş(bilinci kısmen kapalı) adama boş senete attırılan imza hakkında neler yapılabilir?
Merhabalar,
Nisan ayında, babama sarhoşken boş senede imza attırılmış.Attıran adamın bir çok suçtan sabıkası bulunmakta.Mevcut senet bir başka kişinin(kadın) eline geçmiş.Bana geldiğinde senedi o adamdan(imzayı attıran kişi) aldığını söyledi ve kendisine ödenmesini istedi.Talebini geri çevirdim ve mağdur olduğumuzu belirttim. Sanırım dava açacağız.
1-) Babam şubat ayından itibaren alkol tedavisi görmektedir, ve mayıs ayı da dahil 5 aydır 1 er ay heyet raporu almıştır.
2-) Senede yazılan borçlanma tarihi 4 sene önceye yani 2007 tarihli yazmaktadır ama olayın gerçekleşme tarihi geçen nisan ayıdır. İmzanın tazeliği hakkında bir üstünlüğüm söz konusu olabilir mi?
Not : Babamın ciddi psikolojik sorunları vardır, kullandığı ilaçlar reçeteyle veriliyor sadece bunlar lehimizemidir?
Teşekkürler.
Cevap: Sarhoş(bilinci kısmen kapalı) adama boş senete attırılan imza hakkında neler yapılabilir?
ayni olay bir musterimin basina gelmisti.. dava cok uzun surmus ancak kazanmisti.. tabi bu arada dava surerken uzerine kayitli ne var ne yok hepsini kardesinin uzerine gecirmisti ne olur ne olmaz diye..
Cevap: Sarhoş(bilinci kısmen kapalı) adama boş senete attırılan imza hakkında neler yapılabilir?
Her ihtimali düşünüyorum, Teşekkürler.