AKP'nin istikrar anlayışı
Benzine 5 ayda 8 kez zam!
Benzin ve motorinde zammın ardı arkası kesilmiyor. Yılbaşında 3 TL 94 kuruş olan benzinin litresi, 8 zam sonrasında 4 TL 23 kuruşa çıktı.
30 Mayıs 2011 Pazartesi, 07:57:11
1 Ocak’tan bu yana geçen 5 aylık dönemde benzine 8, motorine de 6 kez zamyapıldı. Yılbaşında, 50 litrelik bir depo benzin için 197 TL ödeyen bir tüketici, önceki günkü zammın ardından 211.5 TL ödemek zorunda kaldı. Tüketicinin cebinden 14.5 TL daha fazla para çıktı. TÜPRAŞ, cumartesi günümotorin ve 97 oktan benzine 10’ar kuruş, 95 oktan benzine de 8 kuruş zamyaptı. 95 oktan benzinin litresi 4 TL 23 kuruşa çıktı. 97 oktan benzininin fiyatı ise 4.21 TL’den 4.31 TL’ye çıktı.Motorinin litresi 3 TL 67 kuruşa yükseldi.
BENZİN 8 KEZ ZAMLANDI
HABERTÜRK’ün sektör temsilcilerinden aldığı bilgiye göre 1 Ocak’tan bu yana geçen 5 ayda, hampetrol fiyatlarındaki artışa bağlı olarak benzine 8 kez zamyapıldı. Yılbaşında 3 TL 94 kuruş olan benzinin litresi, peş peşe gelen zamlarla birlikte 4 TL 23 kuruşa çıktı. Bu dönemde benzinde 3 kez de indirimyapıldı. Kuzey Afrika ve Ortadoğu’da yaşanan toplumsal olaylar sonrasında roket hızıyla artan petrol fiyatları,motorin zamlarını da tetikledi. Motorine, 5 aylık dönemde 6 kez zamyapıldı. Yılbaşında 3 TL 38 kuruştan satılan motorinin litresi, 6 zammın ardından 3 TL 67 kuruşa çıktı. Bu dönemdemotorin fiyatları yalnızca 2 kez indirildi.
50 LİTRE DEPODA BENZİN 14.5 TL ARTTI
Yıl başında otomobilinin 50 litrelik deposunu benzinle doldurmak için 197 TL ödeyen bir tüketici, son zammın ardından 211.5 TL ödemek zorunda kaldı. Tüketicinin cebinden 14.5 TL daha fazla para çıkmaya başladı.
OLCAY AYDİLEK- GAZETE HABERTURK- HT EKONOMİ
AKP'nin bahsettiği istikrar buysa... Ben almayayım.
Cevap: AKP'nin istikrar anlayışı
İşsiz Sayısının 25 il nüfusuna ulaştığı ülkede, vatandaştan oy almak için devlet parasıyla yapılmış duble yollarla övünen bir başbakana ne denir?
Açlık Sınırında 1.5, Yoksulluk Sınırında 12 Milyon insanın yaşadığı ülkede, hızlı trenle - uçak seferiyle övünen bir başbakana ne denir..!
Gavur, ateist, eşkiya gibi yaftalarla kendi halkını ETİKETLEYEN bir başbakana ne denir?
İstirar sürsün herkes birbirine düşman olsun siyaseti Recep beyin....
İstikrar sürsün....Hüseyin Gülmez gibi tecavüzcüler gülsün!
AKP'nin istikrar anlayışı milletimiz 1/2 onayını alarak, istkrar sürsün TÜRKİYE büyüsün dedi. Yukarıdaki yorumu yazan arkadaşının istikrar anlaşı bukadar. Yapıcı olmalıyız. Eğriyi, doğruyu -Akı karayı ayrıt etmesini taraf tutmadan bilmeliyiz.
Tek tesellim 2 kişiden biri Tayyıp'e oy verdiyse 2 kişiden biri de ona karşı demektır! Yanı eşitiz ama karpuz gibi bölünmüşüz...!
İktidarın gerçekleştireceği icraatler sonrası olan enkaza hepimiz ne yazık ki tanıklık edeceğiz.
Kurtuluş savaşında bir avuç TÜRK dü ülkeyi emperyalistlerden ve padişahtan kurtaran...Bizler de o bir avuç vatanseveriz...Ve her zaman ensenizde bizi hissedeceksiniz.!
Kardeşim herzaman pastanın kaymağını nedense siz sahipleniyorsunuz.
Tunceli’de meydana gelen patlamada şehit olan polis memuru Hakan Yavuz‘un (30) baba ocağına ateş düştü.
http://www.beyazgazete.com/haber/201...tes-dustu.html
**
Yurdumuzda saldırılar PKK saldırıları başlamıştır...AKP istikrarı (!!) devam etmektedir....Mutluyuz (!!!)....Gururluyuz (!!)
Yurdumuzda saldırılar PKK saldırıları başlamıştır...AKP istikrarı (!!) devam etmektedir....Mutluyuz (!!!)....Gururluyuz (!!)[/QUOTE]
Sayın yas2010 sizi ve sizingibileri anlamakta çok zorlanıyurum. Tuncelide şehit olan polis kardeşimizin yakınlarına başsağlığı ve Allahtan rahmetler diliyorum. Hiç şehidin arkasından mutluyuz. Gururuyuz denirmi. Sizin gibiler zaten terörden nemalanıyorunuz. Ondan %26 larda kalıyorunuz. Akp öncesinde pkk denilen lanet şey yokmuydu.
Alıntı:
Sayın yas2010 sizi ve sizingibileri anlamakta çok zorlanıyurum. Tuncelide şehit olan polis kardeşimizin yakınlarına başsağlığı ve Allahtan rahmetler diliyorum. Hiç şehidin arkasından mutluyuz. Gururuyuz denirmi. Sizin gibiler zaten terörden nemalanıyorunuz. Ondan %26 larda kalıyorunuz. Akp öncesinde pkk denilen lanet şey yokmuydu.[
Cümlemin sonundaki (!) işareti TERS ifade içindir.Dikkat etseydiniz anlardınız zaten!.Aslında ne kadar mutsuz ve kızgın olduğumuzun göstergesi olarak kullanılmıştır.Açılım, saçılım zırvaları ile uyutulan halkım, uyumaya devam edecektir.
Biz de şehide KELLE , teröriste SAYIN diyen RTE'ye olan desteğinizi anlamıyoruz!... Tabii böyle yönetilen bir ülkede ALEYKÜMSELAM APO diyen şerefsiz gazeteciler de oldu.Onları da anlamıyoruz."ÜNLEM İŞARETİ: Kızgınlık ifadesi için kullanılmıştır.Bilginize."
Askari ücrete 29 TL zam yapıldı . Hayırlı olsun:)...Bozdurup bozdurup harcar emeklim, işçim, köylüm...RTE balkon konuşması ile halkı kucakladı:)...Sakın bu zam az demeyin.Bu zammı hakettiniz.
AKP istikrarı artarak devam etmektedir!
Arkadaşım (!) işaretin ters oluşu olumsuz anlama geldiğini sizin kadar sivri değiliz, bizler saf köylü çocuğuz. Tıpkı kılıçtaroğlu gibi hemen U dönüşü yaptınız. Atalarımız ne demiş armut dibine düşer. (Saygılar kardeşim kırıcı olmamak kaydı ile kırdım ise af ola.....)
Benim kitabımda U dönüşü dediğiniz icraat yoktur.Ne hisseder vedüşünürsem onu yazar, söylerim.Kırıcı olmadınız.Beni her zaman olduğu gibi yanlış anladığınızı anlattım...Umarım şimdi anladınız.