-
Hakaret
Merhabalar
Eşimin eski kız arkadaşı msn adresime mail ile şahsıma hakaret içerikli kelimeler kullanıyor.fakat hakaretleri tam kelime şeklinde yazmıyor. afedersiniz örnek olarak; srtk, sktr gt gb kelimeler.Sebebi her ne olursa olsun huzursuzluk veriyor.
Bu konuda ciddi birşeyler yapmak istiyorum.2 yıldır bizimle uğraşıyor. Neler yapabilirim :alala
Şimdiden çok teşekkür ederim
-
Cevap: Hakaret
MSN'de mesajşarı almak sizin kabulünüze bağlı. Yani o şahsı engellerseniz size mesaj göndermez. Böyle yapmayı neden denemiyorsunuz?
-
evet haklısınız fakat kız çok kararlı bizi huzursuz etmeye farklı msn adresleriyle ulaşmaya çalışacak :(
-
Pardon; Ben Live Messenger gibi bir anlık mesajlaşma programı ile gönderdiğini zannettim bu mesajları. Mail olduğunu yeni anladım.
Bir kere eğer bu mailler hotmail adresinize geliyorsa kesinlikle silmeyin.
Siz de ona ve kendinize (alıcı kısmına hem onun hem kendinizin adresini yazarak) TEK BİR DEFA bir mail yollayın. Bu mailde size yolladığı mesajların sizi rahatsız ettiğini ve bundan sonra bir daha mail yollamamasını, aksi halde bunu taciz olarak algılayacağınızı açıkça belirtin.
Tespit açısından bunlar gerekli. Hukuki açıdan yapılması gerekenleri ise ben bilemiyorum ama bu mailinizden sonra tacize devam ederse, herhalde bu mailleri kanıt olarak kullanarak suç duyurusunda bulunmanız gerekir diye düşünüyorum.
-
Çok teşekkür ediyorumm Senoleker :)