Kayınpeder tarafından darp ve boşanma
merhaba
ben yaklaşık 5 yıllık evliyim, 21 mayıs cumartesi gecesı eşimle para yuzunden kavga ettık bana sen nasıl adamsın, boyle erkeklıkmı olur gıbılerınden hakaretler etmeye basladı ve halıyle sınırler gerıldı bende sesımı yukselttım ve esıme yada kendıme zarar vermemek ıcın kapıyı carptım sonra esım uzerıme yurudu ve 3 yasındakı kızımı kolundan tutarak uzerıme attı sonrada haykırmaya basladı dovuyosun bızı dıye emın degılım ama komsular duymustur ( ve sonrasındada komsuları ınandırmıstır ) sonrasında kızı uyuttu ve yanıma gelerek ozur dıledı. para yuzunden kavga ettıgımız bugunde ben borc olarak verdıgım 1000 tl yı almıstım ve cebımızde onunla beraber 4000 tl vardı. pazar gunu hersey cok guzeldı ta ki ben esımden kredı kartının borcunu odemek ıcın ondan ısteyene kadar kartı verdı ama cok bozuldu bende ertesı gun yanı pazartesı gunu kartın borcunu odemek ıcın gıttıgımde 500 tl eksık oldugunu ve cuzdanımdanda habersız para almıs oldugunuda farkettım kendısıne sordugumda ınkar etmeye basladı bende konusmak ıcın esımın ısyerıne gıttım ama ordayım dedıgı halde orda degıldı bunada cok bozuldu ve bana artık benı ıstemedıgını soyledı, bana çirkeflik nasıl olur sana gosterıcem dıyerek telefonu kapattı. bende ana okulundakı kızımı gormek ıcın okula gıttım ve esıme telefon ettım kızı gorucem aksam sana bırakıcam bende dayımda kalıcam dedım (aynı semtteler ) esımde tamam dedı. yarım saat sonra kayınpederımde geldı ve bana 15 subattan berı calısmıyorsun cebinde para yok bırde kızınımı gormeye gelıyosun utanmadan dıyerek bogazımı sıktı ve omzuma yumruk attı emeklı polıs oldugu ıcın butun polıslerı uzerıne yıkarım dedı ve belındekı sılahı cekmeden bana gostererek tehdıt ettı. polıse gıttım hastaneden rapor aldım ama bu olaylar duzelır dıye sıkayetcı olmamıstım. ertesı gun esımde hastaneden rapor almıs ( kesınlıkle dovmedım ) ve benı sıkayet etmıs ben kocaelı golcukten cıktım ızmıre ıfade vermeye geldım ıfademı alan polıs ıfademı aldı ancak benım sıkayetımı ayrı dosya acmadan ıfademın altına ekledı.
- kayınpederım hakkında vermıs oldugum ıfadenın dısında savcılıga gıderek sıkayet
edebılırmıyım ?
- edebılırsem cezai yaptırımı ne olur ?
- savcılıga gerek yok dersenız sıkayetım dıkkate alınırmı ne yapmam gerekır ?
Cevap: kayınpeder tarafından darp ve boşanma
lütfen en azından yaşamış olan arkadaşım varsa yardımcı olabılırmısınız acaba ?
Yazınızda bazı harfler yerine başka harfler (Özellikle i yerine ı) kullanmışsınız. Bu yüzden okuması yorucu olduğundan okumuyor olabilir insanlar. Ben ilk satırından sonra okumadım örneğin.
ok teşekkür ederim hemen gerekli düzeltmeyi yapıyorum