Cevap: Site üyelik iptali
Herhangi bir suç unsuru yok.
Sitedeki sözleşmede, sizin hesabınızın istediğiniz zaman silmeyi kabul ettiklerini gösteren herhangi bir hüküm yok,dolayısıyla kendi özgür iradenizle üye olup mesaj attıysanız kendi sorumluluğunuzdadır. Yapabileceğiniz hiçbir şey bulunmuyor.
Alıntı:
besimbicer rumuzlu üyeden alıntı
Registration to this forum is free! We do insist that you abide by the rules and policies detailed below. If you agree to the terms, please check the 'I agree' checkbox and press the 'Complete Registration' button below. If you would like to cancel the registration, click here to return to the forums index.[/url]
Bu foruma üyelik ücretsizdir. Aşağıda açıklanan hareket tarzına ve kurallara uymanız konusunda ısrarcı olmuyoruz. Eğer şartları kabul edeseniz lütfen "kabul ediyorum" kutucuğunu işaretleyin ve aşağıdaki "kaydı tamamla" butonuna basın. Eğer kaydolmayı iptal etmeyi arzu ediyorsanız forum indeksine dönmek için buraya tıklayınız.
Alıntı:
Hakkarili Arzuhalci rumuzlu üyeden alıntı
Bu foruma üyelik ücretsizdir. Aşağıda açıklanan hareket tarzına ve kurallara uymanız konusunda ısrarcı olmuyoruz. Eğer şartları kabul edeseniz lütfen "kabul ediyorum" kutucuğunu işaretleyin ve aşağıdaki "kaydı tamamla" butonuna basın. Eğer kaydolmayı iptal etmeyi arzu ediyorsanız forum indeksine dönmek için buraya tıklayınız.
bunu forumun alt yapısını saglayan sirket otomatik ekliyor diye biliyorum
zaten türkçe deyilki nasıl anlamamı beklerler
Zaten forum ücretsiz ve sen ordaki tüm şartları kabul ediyorsun bence bu bilişim ihlaline girmez çünkü suç unsuru yok :(
Alıntı:
RossMax* rumuzlu üyeden alıntı
Zaten forum ücretsiz ve sen ordaki tüm şartları kabul ediyorsun bence bu bilişim ihlaline girmez çünkü suç unsuru yok :(
:D ne diyon len
konu güncel konu hakkında bilgi istiyorum 2 gün sonra oturdugumuz sehire gidecegim internetten mail olarak basvuru yaptım bu kac hafta icinde cevaplanır bilen varmı ?
eMoStyLe :p valla bişey çıkmaz söyliyim sana yani uğraştığınla kalırsın :(