Haneye tecavüz ve kendini savunma
Arkadaşlar bir müşterimle alacak verecek yüzünden karakolluk oldum. Olay şöyle gerçekleşti müşterimin babasının ve kendi evine tesisat kurulumu yapıldı. Alacağım olan miktarın birazını verip diğer kısmını sallamaya başladı. Bir kaç sefer telefonla aramama rağmen bir sonuç alamadım. En son konuşmamızda telefonda biraz atıştık , sonra bekle geliyorum deyip telefonu kapadı. Bir müddet sonra bir arkadaşıyla dükkanıma geldi , ben tekrar geri kalan ödemeyi istediğimde vermiyeceğini hatta benim ona borçlu olduğumu söyledi. Ben zararda olduğumu belirtmeme rağmen ödemiyeceğini bir daha beni telefonla rahatsız etmeme mi söyledi. Bende biraz ısrarcı olunca aramızda tartışma alevlendi ve üzerime yürümeye, tehdit etmeye başlayınca bende kendimi savunmak amacıyla ruhsatlı olan silahımı çektim. O silahı görünce dışarı çıkıp polisi arayıp bana silah çekti diye şikayetçi oldu. Gerçekten yapılan işten zarardayım kendisi de ticaretle uğraştığından herhalde yapılan işi geliş fiyatına göre hesaplıyor ama yapılan işin, harcanan emeğin hiç farkında değil. Zaten daha önce kendisinin dolandırıcılık suçundan bir davası daha olmuş, benim ise daha başıma ilk defa böyle bir olay geliyor. Şimdi arkadaşlar ben size soruyorum, bu işten bir ceza alırmıyım ve onunda ceza alması için ne yapabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler….
Cevap: Haneye tecavüz ve kendini savunma....
Yardımcı olacak biri yokmu arkadaşlar.....