Kredi kartları kanununda madalyonun diğer yüzü
kredi kartlarına yönelik yasa resmi gazetede yayınlandıktan sonra
<span id='hl' style='background-color: yellow; color: black;'><style type='text/css' id='bigchar'> #BIGCHAR {background-color: black; color: white; font-size: 16pt; } </style id='bigchar'><SPAN ID='bigchar'>borcunu defaten bir kerede peşin ödeyecek olan birisi kanunda bahsi geçen % 18 faiz oranı uygulamasından nasıl yararlanacak </SPAN id='bigchar'> </span id='hl'> meclisten geçen kanunda bununla ilgili hiçbir ibare yok
kanunda daha çok taksite yönelik bir kolaylık var
benim tespit ettiğim diğer bir kısır döngü ve zorluk
önceden borç peşin ödeneceği zaman 10.000 ytl'lik bir borçta dişe dokunur bir indirim yapılıyordu (yarı yarıya veya daha fazlası) ama bakıyorum bu indirimlerin hiçbirisi yapılmıyor ve bankada çıkarılan borç aynen insanların önüne konuyor ve bu miktarı bizim indirmeye yetkimiz yok veya siz bir teklif verin bankaya teklifi bildirelim 1 hafta sonra biz sizi arıcaz gibi borcunu ödemek isteyen bir vatandaşa bugün git yarın gel uygulaması yapılıyor bu nasıl avukatlık ahlakıdır bu nasıl ticaret anlayışıdır ben çözemedim tayfun bey
insanların zor durumda olmaları ve bundan rant sağlamak isteyenleri bu tutumlarından dolayı esefle kınıyorum ve bu durumda olan birisi olarak ne yapabilirim
görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum
saygılarla